Elég az indok a GYÁMÜGYNÉL hogy elköltözzek otthonról?
Figyelt kérdés
Na hát szóval ez egy elég hosszú történet lesz. Apukám 5éve alkoholista, külföldön dolgozik 3-6 havonta jár haza(mikor hogy)télen 3-4 hónapokra jön haza.Régen nagyon imádtam apát sokkal jobban mint anyát de mára minden megváltozott minden évbe rettegek attól hogy mi lesz ha hazajön. Gyakran előfordul hogy este 10kor hazajön a kocsmából kötekszik vagy velem vagy anyával olykor olykor eljár a keze.Engem 13évesen a nyakamnál fogva rakott fel a wc ajtóra csupán azért mert nem vittem le reggel a kutyát.9hónapja járok egy cigány fiúval(nem kérem a negatív kommenteket) elmondtam neki hiába mondja hogy nem fog beleszólni mindenki tudja hogy megfog ölni engem is illetve anyát is hogy hagyta.Legutóbbi hazajövetelekor drogot hozott a házba,felhozta a barátját szívni, xanaxot szedett, kést szoritott a torkához és azzal fenyegetett hogy megöli magát. Anyával hajnali 1ig a kocsiba ültünk nem mertünk hazamenni.Sajnos anya semmit nem tesz ez ellen pedig folyamatosan csalja anyát. Nagyon elszeretnék menni itthonról de félek hogyha apa megtudja hogy gyámügyhez fordultam még nagyobb botrány lesz. És esetleg ha beis idézik a GYÁM ügynél eljátsza a mintaapát és nem fogják engedélyezni hogy elköltözzek. Ameddig az eljárás tart nekem muszály otthol tartózkodnom? 16éves elmultam.2014. nov. 26. 20:54
1/2 anonim válasza:
Ha valóban drogozik, gyógyszert szed és alkoholista azt nem tudja letagadni hisz a tesztek kimutatják. A gyámügy kötelezni fogja a vérvizsgálatra.
2/2 anonim válasza:
Te már írtál nem rég ki egy kérdést, amire válaszoltam is.
Egy dolog felett átsiklottam: "folyamatosan csalja anyát."
Na ez jó hír! Még jobb lenne, ha valamelyik nőjéhez odaköltözne, ha van annyira marha szerencsétlen, és akkor nektek nyugi lesz, míg a válóper elintéződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!