Mit tegyek? Hogy bírjam ki a szüleimmel?
Nagyon csúnyán összevesztem a barátommal és ezért hazaköltöztem. Úgy néz ki, hogy vége... De amióta itthon vagyok egyik rémálomból a másikba kerültem. Egyrészt nem találom itthon a helyem, idegen a szobám is, mert anyáék átrendezték, csomó cuccom nincs is itt... Másrészt pedig anyámék 24 éves létemre totál lekezelnek... Anyám konkrétan azzal fogadott, hogy "na már kezdtem örülni hogy végre nyugtom lesz tőled". A barátommal amiatt vesztünk össze, hogy nem segített a házimunkában, annak ellenére, hogy mindketten teljes állásban, min 8 órában dolgoztunk. Anyám szerint én vagyok a hülye, mert "ez a nő dolga", lecseszett, hogy én ne is keressek pasit, mert egy ilyen riherongy nem kell senkinek, max lyuknak... Persze ő könnyen beszél, ő 3 évet dolgozott egész életében műszakban, azóta csak be-beugrik dolgozni, ha kedve van. Továbbá beleszólnak, hogy hogyan osszam be az időm, mit mikor csináljak, a munkámba is belekötnek, egyszóval totál a padlón vagyok már! Elegem van!
Mihez kezdjek? Elköltözni nem bírok, mert semmi pénzem nincs, pont a hónap végén jött ez be... Vissza se bírok menni az albérletbe, mert ott a(z ex) barátom. Ő meg onnan nem fog kiköltözni.
1 barátodhoz se tudsz elköltözni? Rokon vagy családtag akinek lenne szabad helye, ahova mehetnél esetleg?
Szerintem semmi értelme a külföldre menekülni, ha ott is összeveszel, akkor az se jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!