A szülők élvezik, ha a gyerek szenved? Vagy miért nem veszik figyelembe, hogy én mit akarok?
9. osztályba járok. Anyukám ebben az iskolában tanít (tesit). Engem nem taníthat, de ettől még mindenki tudja, hogy az anyukám. Az osztályom ezért kb. 1 hónapja elkezdett kiközösíteni. Folyton beszólogatnak, hogy csak azért kapok jó jegyeket, mert anyu itt dolgozik és kivételeznek velem. Mivel anyu elég fiatal és nagyon csinos a fiú oszt.társaim Milfnek hívják előttem és mindig mondják, hogy egy ilyen nőnek, hogy lehet ilyen gyökér lánya? Hát, igen..nem vagyok egy nagy szépség. 158 cm, 58kg vagyok és szemüveges, nem pont a fiúk kedvence. Eddig a lányokkal elég jól kijöttem, de ők is mindig nevetnek, ha a fiúk csúffolnak és ez rosszul esik.Nem is nagyon érzem jól magam velük. Egyáltalán nem is ebbe a suliba akartam jönni, de szüleimet ez érdekelte? Kicsit sem! Azzal jöttek, hogy így szemelőtt leszek és nem leszek olyan, mint a mai 15 évesek többsége.Ja, mert 15 éves kiközösített,megalázott idegroncsnak lenni sokkal jobb.
Hiába kértem, hogy félévkor mehessek másik suliba, hallani sem akarnak róla. Komolyan nem értem, hogy miért jó nekik, ha nekem rossz?
Azoknak, akik azt mondják, hogy ha a Kérdező másik suliba megy, akkor nem néz szembe a problémáival stb.: Én is voltam hasonló szituban. Középiskolás koromban kollégista voltam, amit utáltam, mégsem iratkoztam ki 2 évig, annak ellenére, hogy megoldható volt a bejárás, pontosan ugyanezen okok miatt: azt gondoltam, hogy azzal csak megfutamodnék, kudarcot vallanék stb. Inkább tűrtem, és szenvedtem. Nem volt érdemes. Végül sok idő után mégis kiiratkoztam - először persze nekem is ugyanezeket mondták, próbáltak győzködni, hogy maradjak, de végül is bejárós lettem. Kár, hogy nem jöttem el előbb - nagyon megviselt lelkileg az az időszak.
Szóval lehet, hogy tényleg jobb megoldás, ha a Kérdező másik iskolába megy. Pláne ha már alapból sem oda szeretett volna menni.
Ez annak az átka hogy az anyuka/apuka tanár :(
Sajnáloom! :(
Kitartást,szerintem beszéld meg velük a helyzetet hátha...
Ja és ők tudják hogy téged bántanak?Na és milyen jó a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!