Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudom, hogy nagyon aljas és...

Tudom, hogy nagyon aljas és gerinctelen dolog volt, de most nem tudom, hogy mit tegyek. Segítenétek?

Figyelt kérdés
Annyi a sztori, hogy nem megy olyan jól a tanulás, ès egyszerre több rossz jegyet is kaptam, egy hèt alatt vagy 7-et, ès nem mondtam el ôket, mert így egyszerre nagyon sok lett volna ès kiakadtak volna itthon. A terv az volt, hogy ha jó jegyet kapok, akkor szèpen apránkènt elmondom ôket, csak ofôm egybôl hazatelefonált, ès mindent elmondott. Pont suliba voltam, mikor apa felhìvott, ès kegyetlenül ideges, a telefonját is összetört mèrgèben, ès azt mondta, hogy ezt nem úszom meg....Mit mondjak neki? Már elmondtam neki az igazat, de nem hatja meg, ès ha lehetne, lehet máshogy csinàltam volna, de mostmár nem tudom, hogy mit tegyek....ígèrgethetek akármit, semmit sem fog rà reagálni, annyit fog ordítani, hogy mèg leírni is ciki...ezt onnan tudom, hogy párszor már elôfordult. Kèrlek, segítsetek....holnap este jön haza. 17/F
2014. nov. 24. 17:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nezd ez nemdrama most ez nagyon rosszul erint, de ezen mindannyian atestunk:-)))En anno a szuleim alairasat hamisitgattam eloszretettel az ellenorzombe, meg azzal jottem h elhagytam....persze az en szuleim is mergelodtek, meg puffogtak de aztan elballagtam, gimi, utana meg egyetem es ma mar csak rohogunk az egeszen:-))))?
2014. nov. 24. 18:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Dehat mar elmondtam neki az igazat, hogy miert tettem...ennel tobbet nem tudom tenni...Nem vagyok a szorgalom megtestesitoje, de ha valami nagy gaz van, akkor belehuzok, es azert orakra is keszulok rendesen...ezzel probalom kompenzalni, hogy nem vagyok olyan okos, mit az atlag...amugy szo sincs bukasrol....es köszi a biztatast mindenkinek!
2014. nov. 24. 18:31
 13/15 anonim válasza:
holnapra tanulj 1-2 tantárgybóp NAGYON, szólj óra elején hogy felelni szeretnél s mikor este apukád hazajön és ordítozni kezd, mondhatod, hogy "ma kaptam két ötöst" s akkor látja majd hogy igyekszel javítani és nem lesz akkora baj:))
2014. nov. 24. 18:42
 14/15 anonim ***** válasza:

"szólj óra elején hogy felelni szeretnél"

Szerintem ez nagyon nem jó ötlet, legalábbis nálunk nagyon nem szerették az ilyet. Az év második óráján esetleg megkérdezte a tanár, hogy ki akar felelni, de pont az a lényege, hogy szúrópróbaszerűen nézi, hogy mennyit tanulnak. Kérdező inkább tanulj minden órára ezentúl, ha látják az igyekezetet a tanárok azt már díjazni fogják:).

2014. nov. 25. 01:26
 15/15 anonim válasza:
nálunk lehet ilyet :D sőt, a tanárok szeretik ha javítani próbálunk, s nem szoktak cselezni velünk:))
2014. nov. 26. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!