Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tanácsokat adhatok a...

Hogyan tanácsokat adhatok a lányomnak arról, hogy hogyan kerülheti el a nemi erőszak? Természetesen egyáltalán nem az a célom, hogy apácát neveljek belőle. Ezért is raktam ki ezt a kérdést.

Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 16:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
92%

Értem. Szóval adott egy nagyon hiteles és tekintélyes férfimagazin, ami nem nőellenes. Jobban mondva csak a nők azon része ellen van, akiket önkényesen választ ki, önkényes szempontok alapján, és összefoglaló néven h.ly.epi.csának nevez.

Ne haragudj, hogy megkérdőjeleztem az oldal objektivitását. Most már látom, hogy milyen értelmes és jó srácok vagytok.

2014. nov. 27. 22:21
 32/36 A kérdező kommentje:

Mivel te nő vagy, ezért fölösleges vitatkozni, mivel nem látsz túl az orrodon. Én jártam a nőkerten, és más feminista szemeten, ahol az még hagyján, hogy nem ismerik a férfiakat, és ezért adnak rólunk torzs képet, De akkora csőlátásuk van, hogy még a nők is kikezdik a mondanivalójukat.

[link]

"akiket önkényesen választ ki, önkényes szempontok alapján, és összefoglaló néven h.ly.epi.csának nevez."

Nincs szó önkényes szempontokról. Akiket h.ly.epi.csának neveznek azok valóban azok.

A pontosságuk és a jó helyzetfelismerésük és az objektivitásuk miatt vagyok az egyik olvasójuk. Bár sajnos nem térnek ki minden témára, de színvonalasan írnak, és kendőzetlenül. Pellengérre állítva mind a nők, mind a férfiak gyengéit és erősségeit. Csak egyszerűen a

Egyébként itt a öndefiníciójuk:

[link]

2014. nov. 28. 01:13
 33/36 anonim ***** válasza:
Az nem nőkert, hanem nőkért :D
2014. nov. 28. 01:24
 34/36 anonim ***** válasza:

22: A gyerekek 80%-át egyedülálló anya neveli fel, tehát az apja nem vesz részt a nevelésében, ergo nem is kísérgeti.

Én 4 éves koromtól jártam különórákra, ennek nagy részére azalatt, amíg az anyukém dolgozott (du. 2-9 között), 8-10 éves koromig megoldotta a kísérgetést, de onnantól egyedül jártam mindenhova, úgyis minden 300 méteren belül volt.

Ha Te vállalod, hogy az egész életedet az esetleg 2-3, 2-3 felé járó kislányod kísérgetésének szerteled hetente 90 órán keresztül, akkor mágus vagy.:) Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg 65 éves kora után már nem fogod tudni kísérgetni.

2014. nov. 28. 01:30
 35/36 anonim ***** válasza:
* szenteled. :)
2014. nov. 28. 01:31
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

És hiába kíséred el, ha éppen a tanárja, a háziorvosa vagy az évfolyamtársa zaklatja, és a kislány nincs olyan bizalommal feléd, hogy erről szóljon.

Kitörölheted a "megvédési módszereddel" a fenekedet akkor.

Ld. az ELTE jogi karának esetét, tavaly több erőszak történt, és mindenki, aki tudott róla, segített eltusolni.

A nemi erőszakkal az a baj, hogy 97%-áról nem is tudnak, mert senkinek nem meri elmondani az áldozat. Az őt kísérgető apjával és fivérével az élen.

2014. nov. 28. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!