Aki ilyet mond az mit élhetett át?
Baratnom mondta (17eves),hogy ha ő nagyobb lesz és önállóan tud majd élni akkor a szuleivel nem akarja tartani a kapcsolatot,nem akarja őket látni.
Ahhoz h valaki ezt tegye ott már valami nagy probléma lehet nem?
Annyiba ertem meg ot hogy mindent megkap mindig amit csak kér viszont ennek ellenere èrzelmileg szinte semmi jot nem kap,mindig csak szidják...elmondasa alapjan
Szájhősködés? Hülyeség. Van egy ismerősöm, akit születésemtől fogva ismerek, mégis tavaly mondott el olyan dolgokat a gyerekkoráról, amiről nagyon kevés embernek beszélt. Ennélfogva évtizedekig magában tartotta, tehát lehet, hogy a lány is (ne adj' Isten) kénytelen volt elszenvedni iszonyatos bántalmakat a szüleitől, ha ezen a véleményen van.
Azt mondom, Kérdező, ne siettesd el a dolgot, ne erőszakoskodj, de azért figyelj rá oly' mértékben, amennyire ez szükséges. Ha eljön az ideje, a lány megnyílik neked és magától elkezd mesélni...
"èrzelmileg szinte semmi jot nem kap,mindig csak szidják"
Szerintem ezért.
Egyik barátomat verték otthon, elmondása szerint ha volt ok rá, ha nem. Ő sem tartja a szüleivel a kapcsolatot.
azért ez egy súlyos kijelentés, és felháborítónak tartom, hogy sokan gúnyosan félreütik, mert kamasz.
én is voltam ilyen helyztben a szüleimmel, nagyjából abban az életkorban, mint amiben most a barátnő van, az, hogy ma nem így gondolom (bár még mindig elég labilis a helyzet) hosszú beszélgetéseknek köszönhető. én majdnem öngyilkos lettem attól, ami otthon volt (szidjon, aki akar, éljen két hónapot úgy, ahogy nekem kellett, aztán szégyellje el magát azért, mert gyenge idiótának gondol). ma ott tartunk, hogy próbáljuk megmenteni a dolgokat elsősorban anyával. alig pár hete anyámmalt írtam volna. kérdező, figyelj a barátnődre, támogasd, ahol lehet, ez nagy probléma, és örülj, hogy veled osztotta meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!