Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam lek. Rvaz allandoan...

Anyam lek. Rvaz allandoan stb. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Kb 12 eves korom ota folyamatosan lek..rvaz, szemetladazz, g..cinek nevez, sz..rnak tobbszor nekem jott, ugy h verzett az orrom, testverem szedte le rolam.. Kesobb mar nem erdekelt miket beszelt, ki olt belolem mindent vele kapcsolatban, ha nekem akart jonni, mar lefogtam egeszen maig, mert mar ugy felidegelt hogy elkezdett velem jogtalanul uvolteni, meg utlegelni, h mar vissza utottem, ugy fellokott h a gatyam beleakadt a kovacsoltvas szekbe es ugy utott es orditott velem hiaba mondtam neki h takarodjon mellolem nem latja, h beleakadt a gatyam a szekbe... Konyvekkel utott a fuzeteimmel stb, mikor leszallt eolam lefogtam a kezet szoritottam a csuklojat mert nem volt kepes bekenhagyni, lokdosott mikor mar a cuccaimat szedtem ossze, sok mindent mondott nekem... De mar tenyleg nem erdekel csak nem tudom mit tehetnek ez ugyben, nem erdekel ez az egesz nem nagyon hat meg csak annyiban, h ketten vagyunk itthon apukam dolgozik, testverem kulfoldon lakik, nagyszulokkel nem olyan jo a kapcsolatom, dolgozni sajnos nem tudok menni mert volt munkahelyem suli mellett de anyam elb..szta.... 18 eves vagyok
2014. nov. 19. 21:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy nem lehet ilyen egy anya, tudom én, nem is a gyerekre akarok én hárítani. Csak sajnos nem mindegyik anya képes kezelni a problémás gyereket.
2014. nov. 19. 23:21
 12/19 anonim ***** válasza:
11es, hát ez az eset, amit a kérdező leírt, még ha kamu is akkor is túl megy azon a ponton, hogy az anyuka csak nem tudja jól kezelni a dolgokat. :(((
2014. nov. 19. 23:25
 13/19 A kérdező kommentje:
A problema mindig abbol jon, hogy nem segitek neki eleget. Vagy epp nem akkor mikor o csettint hetvegen h menjek,hanem amit leirtam a fentiekbenh majd akkor megcsinalom mikor en megszertnem csinalni. Es ezzel az a baj, h mar nem tud ugy hozzam szolni idiotanak nez elmondja 6x 5 percen belul pedig nem felejtettem el, csak igy hatodjara mar azert sem fogom megcsinalni meg kesobb sem. En ezt mar elmondtam neki sokazor h nem vagyok idiota attol nem fogom hamarabb megcsinalni mert marhanak nez. Sajnoa ez nem jut el az agyaig, de engem meg mar annyiszor felidegelt ezzel, hogy mar ha megszolal az idesseg kap el.. indokolatlanul k..vazott le /k..rvaz le egyaltalan nem olyan a stilusom, egy baratom volt, es most vagyok egyutt a masodikkal. Csak az evek alatt elszigetelodtem tole, amugy sentudott rolam semmt de igy meg vegkepp nem, es ... es mindenfelevel probalt megbantani ideesiteni h majd kitakarodok kulfoldre r..bancnak ugyis annak valo vagyok ha igy folytatom h nem tanulok(de tanulok 4.5os vagyok sak sajnos mikor dicseretre vagytam es elmondtam milyen jegyeket kaptam vhogy nem ertekelte csak egy ugyes vagyot vagy ez a dolgod.ot odanyogott....
2014. nov. 20. 10:06
 14/19 A kérdező kommentje:
Meg korabban mikor peobaltam neki kedveskedni h suli utan kitakaritotram teljes egeszeben a szobakat, tenyleg az tolsomporszemig letoroltwm mindent, a konyhapult olyan fenyes volt h megszolalt rendet raktam. Mert hat o tud a legjobban magyarazni ha veletlen egy ket ruham a szobamban szana szejjel van de abba en mar ne kossek bele h a konyhaasztalon amin eszem szana azejjel vannak a sekkek a boritekok atb. Hazajott annyit mindott ra h ez ALAP.... Hat ha takaritono lennek biztosan alap de ezek utan tobbszor eljatazotta elment a kedvem ettol a ritka keveskedestol is.. pluazban az is rossz tulajdonsagom lehet h ritkan allok neki takaritani de akkor teljesen mindent.......
2014. nov. 20. 10:11
 15/19 anonim ***** válasza:

"Nem hiszek abban, hogy egy szülőben ok nélkül alakul ki ekkora indulat a saját gyereke irányába. Hogy nem osztottad meg velünk ennek az okát, az a te döntésed."

Még különösebb ok sem kell ahhoz, hogy egy szülő így viselkedjen. Sőt, aki így bánik a gyerekével, annak inkább ő saját maga az oka, nem a gyerek. Tehát pl. nem is akarta a gyereket igazán, és úgy érzi, hogy tönkretette az életét.

2014. nov. 20. 13:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nincs otthon apukád, anyád meg jó dolgába abba köt bele,aki otthon van.

Anyád figyelemhiányos,és unatkozik. Ha nem dolgozik,akkor az lenne az ALAP, hogy többfogásos vacsorát rittyent,és mindent kitakarít, hiszen RÁÉR.

Te tanulsz,ne te takarítsd ki az egész lakást,csak akkor csináld a házimunkát,amikor a sulis dolgaiddal,házifeladattal és tanulással elkészültél.

Mond meg neki, ha még egyszer rádtámad,kihívod a rendőrséget.

2014. nov. 20. 13:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Rendőrség kihívása helyett fogd a holmid, és költözz el. Felnőtt vagy, nem muszáj vele élned.
2014. nov. 20. 14:14
 18/19 A kérdező kommentje:
Mar dolgozik ez evekkel ezelott volt, h hirtelen itthon volt egy darabig es volt idejevelem foglalkozni csak kar h akkor ia csak kinlodni tudott..
2014. nov. 20. 16:03
 19/19 A kérdező kommentje:
Elkoltozni nem tudok, van baratom, neki kulon lakasa de egyenlore meg le nem erettsegiztem addig nem tudok vele egyutt lakni.. apukam tud rengetg dologrol, sajnos anyam reszerol foleg, amikor telefonon elujsagolta neki miket mondtam neki de visszafele mar nem sikerult elmondani a dolgokat... es aoukamat nagyon bantja a dolog h ilyen a viszonyunk, es mikor kint dolgozik idegeskedik, amugy is azok mindketten, foleg apum, mert tobb dolog is a nyakaban van .. tudja h anyam milyen nehez termeszet, de megis nekem mondja h hogyan viselkedjem vele...
2014. nov. 20. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!