Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért pucérkodnak állandóan a...

Miért pucérkodnak állandóan a szüleim? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Állandóan a rosszullét kerülget miattuk, ami a tanulási eredményeimet is lerontja. :S
2011. ápr. 2. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Minden egyes alkalommal hányd le őket és megunják a sok zuhanyozás miatt.
2011. ápr. 2. 20:59
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Hát ez elég hiba a szüleidtöl.Mondd meg nekik,hogy téged ez mennyire zavar.Megkérdezhetem hány évesek és te mennyi vagy???
2011. ápr. 2. 21:04
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Vannak ilyen családok, és ilyen emberek, akik ezt természetesnek veszik. Nudisták is lehetnek. Beszélgess velük erről. Gondolkodj, és beszélj róla nekik, hogy neked miért elfogadhatatlan, milyen érzelmek kapcsolódnak hozzá.
2011. ápr. 2. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
54%
Mostanában ugyan olyan kérdéseket látok. Ez is volt a múlthéten. Figyi mint akkor is, egyöntetü, hogy nem jó dolog, a túlzott szabad érzés, meg "egy családban vagyunk" felfogás hülyeség a szüleid részéről. Jelezd, hogy téged zavar és kész. ha lány vagy anyudnak, ha fiu apádnak.
2011. ápr. 2. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Azért szerintem durva, hogy:

1. ez Neked ilyen érzelmekkel jár

2. hogy Ők ezt nem veszik észre Rajtad

3. hogy eddig még nem beszéltetek róla.

Néha elgondolkodom, hogy milyen szerencsém van, hogy én családban nőttem fel és nem csak egy közösségben.

Megjegyzem, hogy valahol szerintem Veled is gond van és nem csak a szüleiddel. Az én szüleim is szoktak kijönni a fürdőből törölközővel, meg van hogy a mai napig bemegyünk, amíg a másik fürdik, de ez nem okoz problémát. Ilyet mondani, hogy hányingered van, ha meglátod őket meztelenül...

Nem értem..miért hányingerkeltő az? Magadtól is hányingered van, ha meztelenül vagy?

Másrészt persze az sem normális ha tényleg folyton meztelenül futkoznak. Ezt meg meg lehet beszélni.

2011. ápr. 2. 21:46
 6/10 A kérdező kommentje:

ma 21:46

A meztelen emberektől mindig hányingerem van. Nem tehetek róla.

2011. ápr. 2. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

Arra gondoltál már, hogy így barátnőd sem, sőt gyerekeid sem igazán lesznek?

Barátnőd az még lehet pár hónapra, de hosszútávú kétlem..

2011. ápr. 2. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Biztos igen fiatal még, de már kezdi felfogni a témát, és nagyon zavarban van gondolom.

Szerintem mondd meg nekik, hogy mostmár neked ez furcsa, és ha nem bánják legyenek szívesek takarni magukat.

Ja nem ez volt a kérdés. Hát arra meg annyit, mert így szeretik. Persze az állandóan azért elég tágnak tűnik, lehet mégsem állandóan ?

Beszélj anyuddal erről biztos megért !

2011. ápr. 3. 03:28
 9/10 napietus ***** válasza:
szerintem szólj nekik. nem értettem soha, mire jó ez egyébként, szóval én megértem, hogy Téged zavar. engem a szüleim utoljára kisgyerek koromban láttak meztelenül, amikor még nem tudtam egyedül fürdeni. én őket meg soha. szóval, ne félj, Te gondolkodsz normálisan, beszélj velük!
2011. ápr. 3. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó: ha a te szüleid nem meztelenkedtek előtted, meg te sem tartanád normálisnak, akkor már biztos hogy a kérdező meg te normálisak vagytok, akik meg máshogy gondolkodnak azok hülyék?

Akkor ha most azt írom: az én szüleim is meztelenkedtek előttem kiskoromban, szóval te vagy a hülye kérdező!

Akkor most kinek higgyen szerencsétlen gyerek? Amúgy meg csak annyit akartam, hogy ok, hogy neked az a normális, de lehet, hogy a kérdező szüleinek meg más a normális. Relatív.

Amúgy szólj a szüleidnek, az enyémek abbahagyták 11 éves korom körül, bár anyukám a mai napig nem szégyellős, de végülis lányok vagyunk. :)

Hány éves vagy kérdező?

2011. ápr. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!