Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák illetve fiatal lányok!...

Anyukák illetve fiatal lányok! Mennyire anyás a 15 ÉVES lányotok? Ill. ti mennyire vagytok anyásak?

Figyelt kérdés

'kislányom' még mindig nagyon anyás.Gyakran jön rá 'anyahiány' olyankor szokta mesélni,hogy a suliba is majdnem sír,mindig velem van.Nagyon szeretem tényleg őszintén nagyon.Ez engem nem is zavar..Vannak barátai is és néha néha elmegy velük beszélgetni,lovazni..(De nem bulizik,nem pasizik semmi ilyen.Mindig jön velem bevásárolni,segít hazahozni (6.emelet lift nincs) a cuccokat amit vettünk,segít főzni,együtt megyünk postára,bankba,a hétvégén mindig együtt vagyunk.Van egy felnőtt nagylányom is ő ilyen idősen már rég bulizott,sokszor részegen jött haza..

Nektek mi a véleményetek arról,ha egy 15 éves lány ennyire ragaszkodik az édesanyjához?

2014. nov. 19. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
En is ilyen voltam anno. Elvaltak a szuleim igy az aoaszerrpet is anya vallata be igy 2x annyit szivtam ki szegenybol mint amugy. Az en lanyom 14. Olyan szintem. Apja szerelme. Az ajpaval van osszenove nem velem.
2014. nov. 19. 12:02
 2/6 Deákné Vászna ***** válasza:
100%
Szeresse az édesanyját nagyon. Az, hogy nem bulizik, nem iszik csak jó. De azért ne sírjon az iskolában hogy nem vagy vele, mert az már nem egészséges.
2014. nov. 19. 12:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtál, abban sok minden teljesen normális, pl. hogy nem bulizik, nem iszik, segít otthon. Írtad, hogy vannak barátai, időnként eljár velük. Gyakrabban nem is kell.

Egyedül az fura, hogy majdnem sír a suliban, mert annyira hiányzol neki. Ez valóban nagyon túlzás.

De a többi rendben van!

2014. nov. 19. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

En mindig nagyon anyas voltam ennek ellenere buliztam, pasiztam es csak akkor sirtam Anyu utan, hogyha pl:szakitottam egy pasimmal, orvosnal voltam, elestem stb.

Ez egyebkent a mai napig igy van es ez tok ciki, de ha valami komoly eu.vizsgalatra vagyok hivatalos akkor csakis Anyuval megyek, nelkule nem. Olyan szinten h o beszel a dokival arrol h mi bajom van, fogja a kezem legyen szo foghuzasrol, nogyogy mutetrol konkretan barmirol:-)))

Egyszer nem tudott velem jonni mert kulfoldon elek es mivel ez sos dolog volt igy egyedul kellett abszolvalnom, szoval az egesz "kis mutet" atment egy totalis zokogasba ahol kepes voltam azon bogni h "hol van az Anyukam:-)))

Ha pl valami ketsegem van dolgokkal kapcsolatban akkor egybol ot hivom mert o orvos ennek koszonhetoen Apu es en szuletett hipohondefek vagyunk (tudom, nem igy kell betuzni:-))

Ha moralis kerdeseim vannak, hazassagi gondjaim, szerelmes lettem masba, munkahelyvaltas....szoval barmi az elso ember akinek elmondom az Anyu es o mindig tud valami tanacsot adni.

A mai napig mindennap beszelunk es ugyan imadom a ferjem de nekem a szuleim es a nagyim. (Foleg Anyukam) a vilgaon a legfontosabb es ezt se a legjobb barataim, ferjem, szerelmem nem fogja soha megelzoni:-))))

Na ez igy leirva total retardalt es ebben az a szomoru h 32 eves vagyok:-))))))))))))

Viszont en vagyok a legszerencsesebb a vilagon h ilyen Anyukam van (es Apukam es Nagyim.-))))))))

2014. nov. 19. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk néha,kb félévente 1-2-szer bulizok és iszom is(mértékkel)de teljesen normális hogy ő nem.Viszont az hogy majdnem sír utánad az iskolában az nem.

Egyébként én kb semennyire nem vagyok anyás,inkább apás voltam régebben,de más az sem, vele lassan 2 éve nem tartom a kapcsolatot.16/l

2014. nov. 19. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:
#4:Hányok... Kíváncsi lennék mi lett volna/lenne veled,ha anyukád 11 éves korodban meghal.
2014. nov. 20. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!