Tényleg fura ahogy élünk?
Attól, hogy közösek a falak, még külön éltek.
Kvázi mint egy lépcsőházban, de külön lakásban.
Miért kellene közös vacsora, ha teljesen más ritmusban éltek?
Ahány ház annyi szokás.
Nekem furának hangzik a történeted, de aki ilyen helyzetben nőt fel annak biztosan nem az. Másrészt ha ez nektek így megfelel, ne foglakoz azzal mit gondolnak mások.
Nektek jó így és kész.
Először is, nálunk nem jó a családi élet ezt leszögezem, de vannak dolgok, amiket itthon jó dolognak tartok
Leírom akkor én is erről a véleményemet:
Ezek szerint tényleg csak én vagyok akkor az, aki, ha alatta lakna az apja, akkor néha lenézne megkérdezni, h mi a helyzet. Ezzel nem lóg sztem senki az apja nyakán, csak egy kicsit érdeklődik felőle. A vacsora dolog pedig nem kell mindig leülni, s nem is kell feltétlen vacsorázni, de a nagymama nélkül mi lesz, mert nem kívánok neki rosszat, de nélküle lehet, h nem lesz 2 heti tali, nem? Ő tartja össze a családot, ami szép dolog, de utána is vmilyen szinten jó, ha áll a dolog.
Az etetés dolog is fura kedves kérdező, nem azt mondom, h mindig menjen, s kajálja fel a lentiek kajáját, de ha egyikük néha többet csinálhat, s akkor ad a másiknak is, nem? Ezt se kéne mindig, de mégis csak rokonok, az apud, meg a testvéreid.
S nem ettől függ, h egy család összetart-e, de mégis jobb lenne neked kérdező, nem?
Bár úgy látom, h a többség szerint nem, szóval lényegtelen.
#9 Nem említettem egy szóval sem, hogy nem szoktam érdeklődni, hogy mi a helyzet. De mivel apám reggeltől késő estig dolgozik, ha korábban végez akkor meg programja van általában (nem szoktam kérdezni hova megy, én se számolok be neki minden percemről), én 2 műszakban 12 órázok a kórházban, általában hulla fáradtan hazaesek, így nem igazán van lehetőség arra, hogy csak úgy bármikor leüljünk beszélgetni az időjárásról vagy bármiről. Ha fontos dologról van szó, akkor telefonon vagy neten szoktuk megbeszélni.
Hogy a nagymama nélkül mi lesz? Nem 1 ember tartja össze a családot (legalábbis a miénket).
"Az etetés dolog is fura kedves kérdező, nem azt mondom, h mindig menjen, s kajálja fel a lentiek kajáját, de ha egyikük néha többet csinálhat, s akkor ad a másiknak is, nem?"--Mint azt írtam, teljesen külön háztartás van. Nem megyek le és nézek bele a hűtőbe, mert van saját hűtőm, saját kajám. Nem foglalkozok azzal, hogy mikor és mennyit főznek, és ők sem azzal, hogy én mennyit és mit. Ha valamelyik húgom feljön hozzám, vagy bárki más, meg szoktam kínálni.
Miért lenne nekem jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!