Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok! Ti mennyire szoltok...

Szulok! Ti mennyire szoltok bele a nagyobb gyermeketekbeletebe? Jogosnak tartjatok?

Figyelt kérdés

19 eves vagyok,lany, egyetem jarok, hetvegen dolgozok. Itthon eleg penzt leteszek ugy kajalasra mint rezsire. Elkezdtem kondizni, van par baratom, es ugy nez ki hogy parkapcsolatom is lesz egy helyes fiuval,

Viszont igencsak zsufolt hetkoznapjaim vannak emiatt. Csaladdal foglalkozok, ugyhogy es megvan. Anyam ma oritotta le a fejem mert keson jotttem haza hogy mit kepzelek magamrol hogy stb stb hogy ezt muvelem. Hosszu ido utan talltam egy kis boldogsagot, faj hoy ez szurja a szemet... Nem ulhetek vele egesz aldott nap... Koltozni nem tudok mert egyszeruen nem tudnek mibol.

Jotanulo vagyok, mindent megcsinalok, megse tudja ertekelni azt hogy jelenleg en is inkabb szeretetre vagynek egy masik feltol. A napokban beszeltem neki rola errol, de joforman leorditotta a fejem.

Jogos ez igy? :(

Sok hasonlo kerdest olvastam, de nekem ez megis rosszul esik. Torekszem en , de latom megsem ertekeli...

2014. nov. 17. 22:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kedves valaszolo szerintem amennyire lehet koltozz el vagy ha nem akkor tegy ugy ahogy neked jo es akkor nekik is jo lessz.

üdv.

2014. nov. 19. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!