Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szólnak bele abba, hogy...

Miért szólnak bele abba, hogy mire költöm a pénzem?

Figyelt kérdés

Az én saját pénzem, mégis miért kell beleszólni, hogy mire költöm? Nagyon idegesít, anyám folyton ezt csinálja... Nekem fontos dolog, nem szórom a pénzt, mégis kötekszik...

Persze ha megmondom neki, hogy ez az enyém,semmi köze hozzá, majdnem kitör a 3. világháború.

2014. nov. 17. 19:46
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
Nem tudod, hogy teljesen más a kettő? Istenem, de buta vagy
2014. nov. 17. 22:16
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Elmagyaraznad?
2014. nov. 17. 22:16
 43/54 A kérdező kommentje:
Google a barátod, a te szavaiddal élve.
2014. nov. 17. 22:19
 44/54 A kérdező kommentje:
Mondjuk érdekes lehet a barátodnak, hogy egy nem létező egyetemre jár:D
2014. nov. 17. 22:22
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Tudod attol a moszkva teret atneveztek sokaknak meg az marad :D vegyel magadnak gyumolcsot
2014. nov. 17. 22:26
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
eddig nem velem beszélgettél, én vagyok az, akinek a barátja sotés. elmagyarázzam? maga az egyetem a semmelweis egyetem, ebben igazad van. viszont hagyomány szerint az ország mind a négy orvosi karját hasonló mozaikszóval emlegetik: sote, dote, pote, szote. tehát a semmelweis egyetemre járó orvosisok teljes joggal állíthatják magukról, hogy ők bizony "sotésok". ha mást nem, a tavalyi medikus kupán leeshetett volna ez a csöppnyi kis összefüggés :)
2014. nov. 17. 22:29
 47/54 anonim ***** válasza:
100%
A kedves kerdezo azzal akarta a merhetetlen primitivseget leplezni hogy az egyetem jogutodlasaval dobalozott. SE van SOTE nincs. Attol, hogy a hivatalos neve nem ez meg millio ember emlegeti igy es fogja is. Ezert peldaloztam a Moszkva terrel. :D Ritka nagy f...sz a kersezo, de megnevetett.
2014. nov. 17. 22:33
 48/54 anonim ***** válasza:
0%

HAsonló kérdést szerettem volna kiírni, azzal a különbséggel, hogy én 27 éves vagyok, férjem van, saját háztartást vezetünk, mindketten dolgozunk, abból élünk és középiskola után költöztem el otthonról. Először kollégium, majd egyetem után egy év albérlet, végül saját lakás, amit ugyan örököltem, szóval nem tettem érte semmit.

Azt a lakást adtuk el és vettünk egy nagyobbat, amit épp felújítunk. Eddig is sokszor "turkált" anyukám a pénztárcánkban, tehát, hogy mire költitek a pénzeteket, mennyi megtakarításotok van, mennyi pénz van a menyasszonytáncból, hasonlók. De most fokozódik a helyzet a felújítás kapcsán.

Amúgy mindig ezt csinálta, már amikor kislányként keresztapukám adott pénzt (ő ilyen beteszek a zsebedbe egy 500-ast típusú volt mikor kicsi voltam, majd egyre nagyobb összegeket, még egyetemista koromban is), vagy ha a szülinapra pénzt adtak a nagyszülők, de akár a nyári munkán vagy a korrepetálással szerzett pénzemre is.

2014. nov. 18. 09:00
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarom elhinni, hogy ilyen ember orvosnak készül..Egy mekis pénztárosnak sem lennél jó( tudom, mivel diákként dologztam ott). Egy bunkó, TUDATLAN, faragatlan primitív kis csitri vagy nem más. És tényleg szánalmasan buta vagy, ezt nem is tudom annyira kiemeleni, mint amennyire érzékeltetni akarom. Én 18 éves korom óta eltartom magam, nem kaptam még kajára sem a szüleimtől és láss csodát, csinálom az egyetemet levelezőn, mellette már a szakmámban dolgozom, jól keresek van jövőképem és nem egy zsömlét párizsival eszek. Persze, azt elismerem, hogy egy orvosi nehéz, de minek mentél arra, ha itt picsogsz. Előre szólok, hogy semmi nem lesz belőled, kiméld meg magad még pár év szenvedéstől a SOTE-hoz hasonló egyetemeken.....
2014. nov. 18. 11:05
 50/54 anonim ***** válasza:
100%

emberek, én most hatalmas dilemmában vagyok a kérdés kamulétét, vagy nemlétét illetQen :D én is orvosis vagyok, és a hasonló stílusú egyedeket rögtön kidobálják, nem csak a vizsgákon, de év közben is.

1 zsömlét meg 1 szelet párizsit eszel nap mint nap.. :D hmm oké... és még élsz, sőt, még marad energiád is a tanulásra.

viszont nem értelek, ha kamu akkor már kicsit kidolgozottabb :D

2014. nov. 18. 11:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!