Miért szólnak bele abba, hogy mire költöm a pénzem?
Az én saját pénzem, mégis miért kell beleszólni, hogy mire költöm? Nagyon idegesít, anyám folyton ezt csinálja... Nekem fontos dolog, nem szórom a pénzt, mégis kötekszik...
Persze ha megmondom neki, hogy ez az enyém,semmi köze hozzá, majdnem kitör a 3. világháború.
HAsonló kérdést szerettem volna kiírni, azzal a különbséggel, hogy én 27 éves vagyok, férjem van, saját háztartást vezetünk, mindketten dolgozunk, abból élünk és középiskola után költöztem el otthonról. Először kollégium, majd egyetem után egy év albérlet, végül saját lakás, amit ugyan örököltem, szóval nem tettem érte semmit.
Azt a lakást adtuk el és vettünk egy nagyobbat, amit épp felújítunk. Eddig is sokszor "turkált" anyukám a pénztárcánkban, tehát, hogy mire költitek a pénzeteket, mennyi megtakarításotok van, mennyi pénz van a menyasszonytáncból, hasonlók. De most fokozódik a helyzet a felújítás kapcsán.
Amúgy mindig ezt csinálta, már amikor kislányként keresztapukám adott pénzt (ő ilyen beteszek a zsebedbe egy 500-ast típusú volt mikor kicsi voltam, majd egyre nagyobb összegeket, még egyetemista koromban is), vagy ha a szülinapra pénzt adtak a nagyszülők, de akár a nyári munkán vagy a korrepetálással szerzett pénzemre is.
emberek, én most hatalmas dilemmában vagyok a kérdés kamulétét, vagy nemlétét illetQen :D én is orvosis vagyok, és a hasonló stílusú egyedeket rögtön kidobálják, nem csak a vizsgákon, de év közben is.
1 zsömlét meg 1 szelet párizsit eszel nap mint nap.. :D hmm oké... és még élsz, sőt, még marad energiád is a tanulásra.
viszont nem értelek, ha kamu akkor már kicsit kidolgozottabb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!