Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szólnak bele abba, hogy...

Miért szólnak bele abba, hogy mire költöm a pénzem?

Figyelt kérdés

Az én saját pénzem, mégis miért kell beleszólni, hogy mire költöm? Nagyon idegesít, anyám folyton ezt csinálja... Nekem fontos dolog, nem szórom a pénzt, mégis kötekszik...

Persze ha megmondom neki, hogy ez az enyém,semmi köze hozzá, majdnem kitör a 3. világháború.

2014. nov. 17. 19:46
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

most látom milyen elegáns a stílusod. pedig az orvosin ezt is tanítják majd, hogy az emberekkel milyen stílusban beszélünk.

van még mit fejlődnöd.:)

2014. nov. 17. 20:06
 12/54 A kérdező kommentje:
Nem mehetek koliba, 2 utcával arrébb van a suli
2014. nov. 17. 20:06
 13/54 anonim ***** válasza:
95%
Orvosira jarsz ekkora egoval? En is oda jarok de az ilyen mocskoszaju kis hereket kicsaptak elso felevben.
2014. nov. 17. 20:07
 14/54 anonim ***** válasza:
93%
Orvosi, na ja :-D.. megvan a napi kamukerdes jol megmunkalt hattersztorival!? :D
2014. nov. 17. 20:07
 15/54 A kérdező kommentje:
Kaját is csak azért ő vesz nekem, mert hallgattam folyton azért, mert nem a legolcsobb, legszarabb párizsi vettem magamnak. Akkor mondtam, hogy akkor ezentúl vedd te, legalább ezért nem hallgatok..
2014. nov. 17. 20:08
 16/54 A kérdező kommentje:
2. evem, de ne zavarjon.
2014. nov. 17. 20:08
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

"A marha nagy eltartás az, hogy vesz nekem kaját. A rezsi rám eső részét fizetem magamnak, de ebből is csak a vita van, mert szerinte én 3x több vizrt használok, mint ő."

A kaja igenis eltartás és nem pár fillér. (Havonta nagyon összehúzva magad legalább 30-40ezer Ft!!), a rezsi rád esö része meg annyi lenne, amennyit használsz.

De látom, teljesen fordítva gondolkodsz: Azt vedd alapul, hogy egy albérlet - akár csak egy szoba, plussz a rezsi plusz kaja mennyi lenne és EHHEZ viszonyíts, ugyanis minimum ENNYI az eltartásod költsége.

2014. nov. 17. 20:09
 18/54 A kérdező kommentje:

Na jó, akkor leírom, de nagyon gáz... 1 éve zsömlén es párizsin élek, mert ezért nem hallgatom a magyarást. Főz magának, de nem ehetek bele, inkább kidobja a rántott csirkemellet.

Ki lehet számolni, mennyibe kerül napi 4 zsömle 4 szelet parizsival!

2014. nov. 17. 20:11
 19/54 anonim ***** válasza:
54%
te kis pukkancs, örülj hogy megtűr a házában.
2014. nov. 17. 20:12
 20/54 anonim ***** válasza:
67%
2 ev...oda ne rohanjak nekem meg az 4-ik. Ulj le inkabb magolni es ne itt frocsogj. A mi valaszakintol nem fog megvaltozni anyad velemenye se a Te patologias pszichopatizmusosd.
2014. nov. 17. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!