Miért szólnak bele abba, hogy mire költöm a pénzem?
Az én saját pénzem, mégis miért kell beleszólni, hogy mire költöm? Nagyon idegesít, anyám folyton ezt csinálja... Nekem fontos dolog, nem szórom a pénzt, mégis kötekszik...
Persze ha megmondom neki, hogy ez az enyém,semmi köze hozzá, majdnem kitör a 3. világháború.
most látom milyen elegáns a stílusod. pedig az orvosin ezt is tanítják majd, hogy az emberekkel milyen stílusban beszélünk.
van még mit fejlődnöd.:)
"A marha nagy eltartás az, hogy vesz nekem kaját. A rezsi rám eső részét fizetem magamnak, de ebből is csak a vita van, mert szerinte én 3x több vizrt használok, mint ő."
A kaja igenis eltartás és nem pár fillér. (Havonta nagyon összehúzva magad legalább 30-40ezer Ft!!), a rezsi rád esö része meg annyi lenne, amennyit használsz.
De látom, teljesen fordítva gondolkodsz: Azt vedd alapul, hogy egy albérlet - akár csak egy szoba, plussz a rezsi plusz kaja mennyi lenne és EHHEZ viszonyíts, ugyanis minimum ENNYI az eltartásod költsége.
Na jó, akkor leírom, de nagyon gáz... 1 éve zsömlén es párizsin élek, mert ezért nem hallgatom a magyarást. Főz magának, de nem ehetek bele, inkább kidobja a rántott csirkemellet.
Ki lehet számolni, mennyibe kerül napi 4 zsömle 4 szelet parizsival!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!