Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért szólnak bele abba, hogy...

Miért szólnak bele abba, hogy mire költöm a pénzem?

Figyelt kérdés

Az én saját pénzem, mégis miért kell beleszólni, hogy mire költöm? Nagyon idegesít, anyám folyton ezt csinálja... Nekem fontos dolog, nem szórom a pénzt, mégis kötekszik...

Persze ha megmondom neki, hogy ez az enyém,semmi köze hozzá, majdnem kitör a 3. világháború.

2014. nov. 17. 19:46
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

A kérdésemben pedig nem szórakozásra, pipere cuccokra gondoltam, hanem pl arra, amikor vettem magamnak gyümölcsöt (sosincs itthon gyümölcs). Szerinte felesleges, én hülye barom orvosin ezt se tanultam meg?

Parfümről, pipere cuccokrol álmodni sem merek.

2014. nov. 17. 20:16
 22/54 A kérdező kommentje:
Persze, majd te mondod meg, mit csináljak.
2014. nov. 17. 20:17
 23/54 anonim ***** válasza:
41%
Istenem :D
2014. nov. 17. 20:21
 24/54 anonim ***** válasza:
84%

Te csaj vagy???? Nagyon gáz ez a stílus. Remélem végül nem leszel orvos. Mindenkinek jót tennél azzal, ha keresnél vmi olyan munkát ahol nem kell emberekkel foglalkozni.

Ha nem bírod a negatív kritikát, ne írj ki kérdést.

2014. nov. 17. 20:27
 25/54 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem max szulesznonek vagy vedononek tanulhat azok kozott vannak ekkora kocsisok.
2014. nov. 17. 20:29
 26/54 A kérdező kommentje:
Sebész leszek. Na de én nem a sote-n, mert az nem létezik kis kamus ;))
2014. nov. 17. 20:32
 27/54 anonim ***** válasza:
82%
#26 Te mekkora bunkó vagy....
2014. nov. 17. 20:34
 28/54 anonim ***** válasza:
96%
Na szerintem szálj le a magas lóról... Ülj le,beszélj vele,mert ha tényleg ez van az durva...De kizárt:D
2014. nov. 17. 20:35
 29/54 anonim ***** válasza:
82%

bocsi az offért de a szülésznő és a védőnő is ugyanúgy komoly szakma.

én majdnem meghaltam az édesanyámmal együtt a születésem utáni éjszaka. ha nem jön be akkor a szülésznő már nem élnénk.

a védőnő meg szintén sok gyerek életét megmentette már.

ugyanolyan fontos ez is mint az orvos.

ja és kerdező , érdekes hogy már másodévesen tudod hogy sebész leszel. nem azt mondom, hogy nem jutsz el odáig, de mivel 6év után még általános orvos leszel, utána szakosodhatsz. és pont a sebész meg a plasztikai sebész a legdurvább, legnehezebb, legfelelősségteljesebb.

én is gyanítom, hogy a napi troll kamukérdés áldozatai lettünk.

2014. nov. 17. 20:58
 30/54 anonim ***** válasza:
84%

Jesszus, remélem nem tényleg orvosnak készülsz..ilyen stílussal!

A marha nagy eltartás, hogy kaját vesz neked??? Hát tudod kisasszony, a kaja az ami a legdrágább! Én nem vennék neked még azt sem, egy idő után megtanulnád értékelni azt, ha valaki etet!

Magasról nagyot lehet esni, remélem megtapasztalod!

2014. nov. 17. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!