Miért csak egy számlaszám vagyok neki? Ez nem fog változni már?
A szüleim 3 éves koromban váltak el. Eleinte apával ugyanolyan volt a kapcsolatom, rengeteget voltam vele, saját szobám volt a lakásában, mindenhová vitt magával.
10 éves koromban megszületett a féltestvérem és azóta én nem létezem számára. Az új házukban 5 hálószoba van, de én nem kaphattam saját szobát. 3-szor voltam náluk az évek alatt. A Karácsonyokat mindig mamáéknál töltöm, mikor apáékkal kellene.
Az esküvőjükre "elfelejtettek" meghívni, pedig további 270 ember eszükbe jutott. Azt se mondták el, hogy lesz még egy féltestvérem.
Az összes kapcsolatom vele annyi, hogy egy számlára minden hónapban utal egy elég nagy összeget és ha esetleg az nem lenne elég, írok neki egy sms-t (a telefont sosem veszi fel nekem).
Tudom, hogy az élettársa utál, ez ő meg is mondta mamának (apa szülei, testvérei mellettem állnak, velük napi kapcsolatban vagyok). De oké, hogy ő utál, én sem szívesen vagyok vele egy légtérben. Viszont nem értem, hogy ezért apának miért kell úgy tennie, mintha én nem léteznék.
Most is itt volt a 17. születésnapom és személyesen nem tudott felköszönteni, hanem mamánál hagyta a virágot és az ajándékomat, ami egy utazás volt. Kérdeztem mamától, hogy akkor most apa jön-e el velem, de mondta, hogy szerinte inkább az egyik barátnőmet, vagy a barátomat kellene elhívnom, mert tudom, hogy apáéknál milyen a helyzet velem kapcsolatban.
És ez engem zavar... Mert 2-3 havonta találkozunk mamáéknál és akkor látom, hogy a másik 2 gyerekét hogy szereti, hozzám meg nem is szól, mintha egy idegen lennék.
11 Nem vagyok 100-as mert nem fogadtam el 1 millió Ft-ot:D
Jó hogy szólsz, én már csak ilyen vagyok:DD
üdv,
egy nem 100-as egyed:D
Atya ég...
p*raszt... kétségtelenül az új felesége miatt van az egész :) Nem igazán modern életszemlélet amit a házisárkány folytat...
Anyukád mit szól ehhez?
Ez változni csak akkor fog,ha te ennyire se fogod elfogadni azt,amiket kapsz.. ajándék,pénz,stb... Próbáld meg vele,megbeszélni!!
Hát szerintem meg hülye lenne visszaadni a pénzt. Ebből látszik, mennyire demagógok és álszentek az emberek. Miért adná vissza egy 17 éves gyerek a felknőtt apjának azt a pénzt, amit az apa az ő neveltetésére szán. Az apának kötelessége anyagolag (is) gondját viselni a lányának. Ezen felül (!!!) lennének egyéb szülői kötelesságei is. De ha az apa azt nem képes teljesíteni, ugye nem gondolja senki komolyan, hogy a gyerekének a pénzt is vissza kellene adnia?! Szégyellje magát a sok álszent ember, aki azt állítja, ő 17 évesen ezt tenné.
És szégyellhetné magát a kérdező apja is, hogy szülőként ennyit nyújt a lányának...
Utolsó vagyok. Épp most kaptam a következő szöveget privát üzenetben:-) :-)
"TE TÉNYLEG NEM ÉRTED, HOGY EZT AZ ELÉG NAGY ÖSSZEGET APA A GYEREKTARTÁSON FELÜL UTALJA A LÁNYÁNAK? Te mennyit tudnál utalni a tiednek?"
Mi van? Hogy jön ide, hogy én mennyit utalok vagy utalnék a saját gyerekemnek? Azt sem tudom, sírjak, vagy nevessek.... Ennyire ráérnek az emberek, hogy nekem ilyeneket írkálnak privtban nagy betűvel? :-)
Bocsi Utolsó, ez valószínűleg a 60%-os válaszadó. :D
Ne haragudj rá, gondolom nagyon frusztrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!