Az OTP-nél a bankkártyámra szeretnék pénzt utalni. Fognak kérni pénzt az utalás miatt? Mennyi idő múlva érkezik meg a számlára?
1. Bankkártyára nem tudsz utalni, csak számlára
2. Ha személyesen fizetsz be, az nem utalás, hanem pontosan az, amit írok: befizetés.
3. Igen, valószínűleg fognak díjat felszámolni érte, de erről az OTP tud pontosabb felvilágosítást adni, hogy esetleg Junior számlánál van-e ebben az esetben valami kivétel/kedvezmény. (Mert az alapeset az, hogy a befizetésnek is ára van persze.)
A banki fogalmakkal pedig illene legalább minimális szinten tisztában lenni!
Ez szinte biztos, hogy díjmentes. Pár éve, amikor OTP-nél nem egyszer fizettem be a számlámra, ingyenes volt. Másik banknál, ahol most vagyok, szintén ingyenes. Olyanról még az általam ismert bankoknál nem hallottam, hogy fizetős lenne a befizetés (lakossági számlán).
Másrészt nem szabad egyáltalán összekeverni a pénztári készpénzfelvétellel, mert annak tényleg borsos ára van. De ez befizetés, ami egész más.
A 4 órás szabály meg bankközi átutalásokra vonatkozik, megint csak nem tartozik ide. A befizetés abban a másodpercben jóváíródik, ahogy megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!