Mi a teendo ha a szulonek van 15 eves gyermeke, es a szulo kint dolgozna kulfoldon?
Figyelt kérdés
A 15 evesnek gyermek egy lakasban el nagykoru testvereivel.2014. nov. 16. 10:41
21/26 anonim válasza:
És ha iskolába jár? Majd kint folytatja. Arra az 1-2 hétre lakhat tesónál (már ha ő beleegyezik persze), amíg kint lepapírozza a szülő a dolgokat meg lakást talál, stb, de egyébként év közben is nyugodtan lehet váltani.
Egy 25 éves tesóra nem lehet rábízni egy kamasz gyerek nevelését, az a szülő dolga.
22/26 anonim válasza:
En is tanev kozben koltoztem ki, csak akkor erdemes varni tanev vegeig, ha akkor kapna valami olyan bizonyitvanyt, ami fontos. (Szakmunkas pl.vagy ha mar erettsegizik valaki). Szoval ha csak atmenetileg maradna kint, akkor folosleges nyarig varni.
23/26 anonim válasza:
nagykorú családtag/ok felügyeletére van bízva
24/26 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszat, es h. segiteni probaltatok, es kulon koszonet a 19 es valaszolonak, aki azt irta nem volt ertelmetlen a kiirasom. Szerintem is ertheto, mert kerdeztem mi a teendoje ilyen esetben a szulonek. Meg nem irtam, mert csak most olvasom a valaszokat. A gyermek meg nincs 15 eves, hanem 14 es fel eves, aki altalanos isi 8. osztalyaba jar. Nem is ez a lenyeg h. kozep v. altalanos iskola e, hanem azert irtam ki a kerdest mert azt kellene tudni, kell e a szulonek irni valami papirt, h. a gyermek noverere bizna a gyereket. Hogy amig a szulo tavol lenne, addig a nagylany is alairhat barmi fontosabb papirt, amig az anya kint lenne. Vagyis megbizast. En ilyenre volnek kivancsi.
2014. nov. 16. 21:14
25/26 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem irni, igen mint a 23. valaszolo is irta, nagykoru felugyeletere lenne addig bizva.
2014. nov. 16. 21:15
26/26 anonim válasza:
Szerintem a gyereknek az a legjobb, ha egy ilyen primitív, írni-fogalmazni nem tudó szülő minél távolabb van tőle.
Remélhetőleg a 25 éves testvérnek több esze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!