Mi a teendo ha a szulonek van 15 eves gyermeke, es a szulo kint dolgozna kulfoldon?
Mi a kérdés??
Mivel mit kell tenni?
Itthon gondolom nem hagyhatod, csak ha van kire, bár feltételezem azért vállatatok gyereket, hogy ti neveljétek, ne más, és 15 évesen bőven gyerek valaki.
Költöztök külföldre.. Vgy nem? Ha ott akartok dolgozni..
Ha csak az egikőtök egy ki, akoor pedig nem értem a kérdést.
Ha életvitelszerűen költöztök, akkor be kell jelenteni a gyámhatóságnak...
Nem a betűelírással van gond, az van átalában mindenkiében, hanem azzal, hgy nem értjük a kérdést..
Egy nagykorú( 18-19-20 éves testver egy kamaszt nagyon nem ajánlott agyni, mert ő nem képes egy ekkora "gyereket" nevelni,edig arra még szükség van..sőt a leginkább ilyenkor van r szükség. Túl agy elelősség a nagyobb gyereketeknek.
Közben jött válaszod...
De szerintem így is megválaszoltam..
Az a teendő, hogy ha nincs köztük minimum 12 év különbség, akkr nem hagyjuk a nagy testvérre a kicsit.. Mi vagyunk a szülei, a mi felelősségünk, nem a testveré...
11
Gondolom arra gondolsz, hogy év közben vagyunk, és nem célszerű év közben iskolát váltani.
Hát, én a helyedben vagy várnék a külföldre menéssel júniusig. Akkor vége az iskolaévnek, és szeptemberig, amikor majd ott megxy már iskolába, kicsit meg is szokja az országot. Már mostantól járatnám intenzív nyelvtanfolyamra az adott nyelven.
Te is ered a gyereket, ha muszáj, és a gyereket ismerve belefér, ennek a tanávnek a vágáig maradhatna átmenetileg itthon, a nővérével. De ezt csak ha nagyon muszáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!