Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a teendo ha a szulonek van...

Mi a teendo ha a szulonek van 15 eves gyermeke, es a szulo kint dolgozna kulfoldon?

Figyelt kérdés
A 15 evesnek gyermek egy lakasban el nagykoru testvereivel.
2014. nov. 16. 10:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés??

Mivel mit kell tenni?

Itthon gondolom nem hagyhatod, csak ha van kire, bár feltételezem azért vállatatok gyereket, hogy ti neveljétek, ne más, és 15 évesen bőven gyerek valaki.

Költöztök külföldre.. Vgy nem? Ha ott akartok dolgozni..

Ha csak az egikőtök egy ki, akoor pedig nem értem a kérdést.

Ha életvitelszerűen költöztök, akkor be kell jelenteni a gyámhatóságnak...

Nem a betűelírással van gond, az van átalában mindenkiében, hanem azzal, hgy nem értjük a kérdést..

Egy nagykorú( 18-19-20 éves testver egy kamaszt nagyon nem ajánlott agyni, mert ő nem képes egy ekkora "gyereket" nevelni,edig arra még szükség van..sőt a leginkább ilyenkor van r szükség. Túl agy elelősség a nagyobb gyereketeknek.

2014. nov. 16. 10:59
 12/26 anonim ***** válasza:

Közben jött válaszod...

De szerintem így is megválaszoltam..

Az a teendő, hogy ha nincs köztük minimum 12 év különbség, akkr nem hagyjuk a nagy testvérre a kicsit.. Mi vagyunk a szülei, a mi felelősségünk, nem a testveré...

11

2014. nov. 16. 11:00
 13/26 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszadóval! A nevelés a szülő dolga, egy 15 éves még nagyon gyermek... Én vinném magammal külföldre!Világot látna, nyelvet tanulhatna.
2014. nov. 16. 11:04
 14/26 A kérdező kommentje:
Mivel az edesapa mar nem el, az anya kint dolgozna kulfoldon, es a gyermek maradna addig a 25 eves lany tesojaval. Kivinni a gyermeket azert nem lehet most, mert meg iskola van, es isibe jar.
2014. nov. 16. 11:06
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Éppen ez az, mekkora lehetőség, hgy kinn jár középuskolába.. Hatalmas előny
2014. nov. 16. 11:07
 16/26 A kérdező kommentje:
Igen nyelvet tanulna es vilagot latna, ez mind szep. Csak mint irtam, isibe jar meg most.
2014. nov. 16. 11:10
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
A fiamnak volt olyan osztálytársa akinek a szülei kimentek külföldre dolgozni és a fiút az ottani középiskolába átíratták.
2014. nov. 16. 11:10
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom arra gondolsz, hogy év közben vagyunk, és nem célszerű év közben iskolát váltani.

Hát, én a helyedben vagy várnék a külföldre menéssel júniusig. Akkor vége az iskolaévnek, és szeptemberig, amikor majd ott megxy már iskolába, kicsit meg is szokja az országot. Már mostantól járatnám intenzív nyelvtanfolyamra az adott nyelven.

Te is ered a gyereket, ha muszáj, és a gyereket ismerve belefér, ennek a tanávnek a vágáig maradhatna átmenetileg itthon, a nővérével. De ezt csak ha nagyon muszáj...

2014. nov. 16. 11:23
 19/26 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem semmi nem volt érthetetlen a kérdésben. Ellenben a szilvás buktás válaszoló rém unalmas már. Ezen kívül megfigyeltem, amilyen az első válaszoló, gyakran úgy folytatja a többi.
2014. nov. 16. 11:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát 19-es... Mégiscsak 100%-osra értékelték az első választ. Te meg még csak nem is válaszoltál, csak a válaszolókat szidod.
2014. nov. 16. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!