Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Mennyire normális, ha a szülők sokat nézik a tv-t, de olyan szinten,hogy már függőségnek is lehetne mondani. Munka után első dolog tv bebekapcsolás, és napi több órát előtte ülnek. Válogatás nélkül minden mocskot, reklámokat képesek bámulni és így még csak beszélgetés is ritkán van a családban..kb köszönés reggel..és ha szóvá teszem, hogy ez így nem jó akkor egyből veszekedés (már ha figyelnek rám) és persze bármivel is érvelek én vagyok a hülye..2014. nov. 13. 17:24
1/5 anonim válasza:
Ez nem normális, hogy állandóan TV-znek.
Tök fölöslegesen vitatkoznak Veled, neked van igazad.
Teljesen abnormális, sajnos nem tudsz ezzel mit tenni.
Csak annyit, hogy tönkre teszed a TV-t. :D
2/5 A kérdező kommentje:
4 TV van a házban..és siránkoznak, hogy ők már nem bírják fizetni a számlákat..azért nem teszem tönkre mert mindig azzal sajnáltatják magukat, hogy nekik már csak ennyi jó van az életükben
2014. nov. 13. 17:34
3/5 anonim válasza:
Nem normális. Igazad van, de te mint "gyerek" nem tehetsz semmit se ellene, ahogy tapasztaltad is, ha tettél is csak még rosszabb lett pl. lettek a viták/veszekedések.
Mondanám, hogy ijessz rájuk, de attól tartok azzal is csak inkább magad alatt vágnád a fát. :( Esetleg beszélj a tanáraiddal, hátha ők tudnak szülőin vmit hatni a szüleidre.
4/5 anonim válasza:
Nekem is folyton nézik. Pl multkor anya megvert szíjjal de még a verés közben is ment a tv és nézte.
5/5 anonim válasza:
Anyám totál függő, mielőtt becsukná az ajtót, már kapcsolja is be; nagyon kell pisilnie, akkor megy csak előbb oda. Gyerekként ezért volt muszáj a saját TV, mivel annak a hangja sokkal kevésbé zavart tanulás és alvás közben. No meg ugye ő nem engedett mást nézni, csak amit ő akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!