Miért mondott ilyeneket anyu, csak mert költözöm?
22 éves leszek, dolgozom, biztos helyem van. Szeretnék önálló lenni, tapasztalni. A párommal költözöm, majdnem velem egykorú, neki is ez lesz a kirepülés otthonról. Felelősségteljesen csináljuk az egészet, spórolunk, stb.
Anyu miért mond ilyeneket, hogy "úgy látom elment az eszed már, nem ezért neveltelek fel".
Úgy gondolom, sok szülő örülne, ha a gyermeke önállósodna. Mégis mit kéne szerinte másképp tennem?
10: ezt pedig én könnyeztem meg, hogy így reagált a lelked az írásomra <3
Néha csak nem tudunk jól kommunikálni egymással, és nem éljük át azt, amit a másik átél. Milyen könnyű is lenne az élet, ha éreznénk, amit a másik, és tudnánk, hogy mire is gondol közben. Vagy mégsem? :) Nem tudom.
Tényleg nem tudok mást mondani: "szeressük egymást...."
Igen, szeressük, minden hibánkkal és bukdácsolásunkkal együtt szeressük egymást, szülők és gyermekek.
Kedves Válaszolók!
Köszönöm a válaszokat, valóban könnyfakasztó volt számomra is, amiket írtatok, főleg a 6-os. :)
Kicsit meg is lepődtem az aranyos válaszokon, többnyire gúnyos válaszok szoktak már csak érkezni ezen az oldalon, és bevallom őszintén nem is számítottam másra.
Jó érzés volt tapasztalni, hogy járnak még ide rendes emberek is.
Anyukám nem egy lelkizős fajta, de valahol a lelke mélyén biztosan sír, kívülről pedig a dulakodós-gúnyos-durcás énjét mutatja.
Sajnos ez az élet rendje.
Köszönöm!
:)
Pont a nem lelkizős fajták hajlamosak ilyeneket mondani. Keménynek látszanak, de belül tényleg szomorúak, és ezt nem tudják a megfelelő módon kifejezni, mert talán mégcsak nem is tudatosul bennük. De pont ezzel árulják el magukat:)
Szóval 6-osnak és 10-esnek igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!