Az anyám ellopott egy nagy értékű fülbevalót ami a kislányomé volt?
Persze, majd a rendőr kifizeti helyettetek. Hogy gondoltál ki ilyen baromságot?
Nem, bemész, feljelentést teszel, aztán jön a procedúra.
Én, először megkérdezném, melyik ékszerészhez vitte és mikor. Ha azt mondja, már legalább pár napja történt---mondhatod is neki, hogy x ideje nem találod-, akkor mond neki, hogy "óh, ne is törődj vele anyu, majd holnap beugrok érte" ha azt mondja, hogy megígérték, hogy szólnak, akkor is mond, hogy azért te rákérdezel holnap. Valahogy ugraszd ki a bokorból a nyuszit, hogy ő maga vallja be, de ne a kislányod előtt. Aztán szépen elbeszélgetsz vele.
Hát én személy szerint nem tudom, mit gondolnék ezek után az anyámról. Hihetetlen. Még ha mondjuk volt is rá oka, mert elkerülhetetlenül kellett a pénz, akkor is, hogy az istenbe képzelte, hogy nem veszed észre, nem tudnék a helyébe a tükörbe nézni.
Nem vonnám be a rendőrséget egy ilyen eset miatt. Ha több hasonló történik, akkor már igen. De akkor már nem is hagynám, hogy a közelébe jusson az unokájának. Nem kell, hogy ezt tanulja tőle. Azonkívűl valahogy bűntetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!