Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy személyiségzavarom van? Elmondjam egyáltalán vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Csak hétvégente vagyok otthon. Nem veszik észre, ahogy régen sem vették észre hogy baj van. Tudniuk kéne?
Borderline-ról van szó.
20L
2014. nov. 4. 17:23
11/13 anonim válasza:
Nekem van border rokonom.
Higgyétek el, nem feltűnő dolog, nem a személyiségzavarra gyanakodnál egy border ember esetében, hanem arra, hogy nagyon nehéz természetű, labilis, hangulatember.
12/13 anonim válasza:
Elsö vagyok.és képzeljétek, 18 évesen nekem is megàllapitottäk ugyanezt a betegséget.Igaz, hogy nagyon-nagyon problémàs kamasz voltam, volt ott minden, iskolakerülés majd kirugàs, balhék, csavargàs, rendörségi ügy.Olyan is Volt, hogy hetekig nem tudtàk hol vagyok, miközben összevissza csavarogtunk az orszàg különbözö részein, punkok vagyunk jelszôval.Aztän kb 20 évesen odàig eljutottam, hogy kinövesztettem a hajam, meg elkezdtem normàlisan öltözködni, de a hülyeséget tovàbbra is folytattam, csak mäsképp.Ekkor jöttek a drogok.24 éves koromban én is pänikbeteg, depresszios voltam, öngyilkossägi gondolatokkal.Egyik dokitol ki, a màsikhoz be, de persze semmi eredménye nem Volt.Aztän egyszer szépen vettem egy 180 fokos fordulatot.Most 28 éves vagyok, elköltöztem, tanulok, van jo munkàm, nemsokàra férjhez megyek, teljesen normàlis életet élek, minden régi dolgot megszakitottam.és csodàk csodàja, semmi bajom :-) teljesen rendbejöttem mindenféle gyogyszer nélkül.Ezeken a bajokon ugy lehet segiteni, ha kigyomlàlod az életedböl a dolgokat, amik boldogtalannà tesznek téged.szoval Kérdezö, ez a borderline-személyiségzavar is olyan, hogy tök jol hangzik, de igazàbol semmi értelme.Ne erre gondolj, hogy te borderline-os vagy, hanem arra. hogy 20 éves vagy, elötted az élet, ez a fantasztikus, nagy kaland!Szoval egyszerüen légy boldog :-)
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, nagyon kedves vagy, köszönöm a biztatást:)
Már mindent megtettem hogy boldog legyek, mindenem megvan, mégsem múlik el...
2014. nov. 5. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!