Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért mondják mindig a szüleim...

Miért mondják mindig a szüleim hogy mikor lesz újra barátnőm?

Figyelt kérdés
Volt már de szakítás lett,és nem akarom azokat újra átélni,nagyon nehezen álltam fel és nem akarok újra padlóra kerülni,meg igaz 19 vagyok,de nem érzem magam elég komolynak hogy kapcsolatom legyen,de a szüleim mindig mondják hogy mikor hozol már haza egy lányt.Nekik miért ilyen fontos hogy legyen valakim ?
2014. nov. 4. 17:19
 1/1 heniii11 válasza:
Szerintem csak azèrt mondják, mert félnek, hogy magányos vagy, persze ez nem biztos. Ha nem érzed magad elég komolyonak, akkor je is hallgas rájuk. Monddeg nekik is, hogy mit érzel. Csak ennyit tudok mondani (:
2014. nov. 4. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!