Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha a...

Mit gondoltok arról, ha a szülő szájon puszilja a gyereket?

Figyelt kérdés
Ez csak szerintem nagyon visszatetsző?
2014. nov. 2. 09:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de sztem nem normális, hogy a szülőnek kell csendben maradni, miközben a nagymama a gyerek száját puszilgatja.Nem inkább a nagymamának kellene tiszteletben tartani azt, hogy az anya nem úgy neveli a gyereket???
2014. nov. 2. 10:04
 12/20 anonim ***** válasza:
37%

nem tévedsz :-)

valszeg ugysem látja minden nap szal csak kibírod azt a pár alkalmat ....

de egy ilyen dologból ekkora feneket keríteni????

am meg kistini korban a gyerek úgyis leszokik róla legkésőbb szal nyugi...

am meg tuti be fog próbálkozni nálad is a gyerek :-)

lévén ezt látja tőled meg az apjától - eddig az összes ismerősöm/családtagom gyerekinél ezt előfordult - vagy maradt vagy nem, vagy megoldották is-is alapon

a gyerekek simán tudták h kinek hogy adhat puszit

pl egyik unokaöcsém sem adott eddig szájra puszit nekem, pedig a húgomnál ezt dívik ...

szal én nem aggódnék ennyire előre :-)

2014. nov. 2. 10:10
 13/20 anonim ***** válasza:
2014. nov. 2. 10:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Az fertőzés veszéllyel is jár, nem csak gusztustalan.

A gyerek még jobban utálja, mint a szülő aki nézi.

Egészségesebben szerethetőbb sokkal, egy nem szájon csókolós nagymama.

2014. nov. 2. 10:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nem engedem h a gyerekem szájon puszilgassák. Amíg mi vagyunk a szüli mi mondjuk meg mi lehet és mi nem! Sztem ez nem normális dolog úgyh nem engedem, ha csinálják szólok ha megsértődnek az az ő bajuk!

Ez meg hülyeség h te maradj csöndbe, nagymama meg csinál amit akar. Nem ő a te gyereked, nagymama is nevelgethette a sajátját ahogy akarta és most te is nevelgeted ahogy akarod!

2014. nov. 2. 10:59
 16/20 anonim ***** válasza:
huha oszt akkor mi van?Tán száj és körömfájásba szenved?
2014. nov. 2. 11:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Mikor picike voltam anyukám azt mondta,hogy senki ne pusziljon szájon csak majd a szerelmem. :D És mondjuk én ezzel egyet is értek, szerintem beteges
2014. nov. 2. 11:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Csomó bajt el lehet kapni szájról szájra, az EBV, A herpesz simplex, HPV bizonyos fajtái, de van még egy csomó, hogy csak a legvalószínűbbeket mondjam, mindegyik onkogén amúgy.

Evvel a kérdésedre szerettem volna válaszolni, nem olyan értelmetlen vitát elkezdeni, hogy akkor kerülni kell az embereket, vagy ilyesmi.

Csak jeleztem, hogy még veszélyes is lehet, nem csak zavaró.

2014. nov. 2. 12:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Én kaptam szájrapuszit. Kb 12 éves koromtól, amióta kezd érdekelni a másik nem, tudatosan nem adok szájrapuszit, elfordítom a fejemet. Az csak a páromnak jár. Nem lettem tőle lelki sérült, se aberrált, nem házasodok rokonnal, nincsenek vérfertőző gondolataim. Ettől függetlenül én nem fogok a gyerekemnek szájra puszit adni. De ha anyukám ad, nem fogom sikítva kitépni a gyereket a kezei közül. Kövezzetek meg.
2014. nov. 2. 14:22
 20/20 anonim ***** válasza:
hát engem nem győztél meg
2014. nov. 2. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!