Mit gondoltok arról, ha a szülő szájon puszilja a gyereket?
nem tévedsz :-)
valszeg ugysem látja minden nap szal csak kibírod azt a pár alkalmat ....
de egy ilyen dologból ekkora feneket keríteni????
am meg kistini korban a gyerek úgyis leszokik róla legkésőbb szal nyugi...
am meg tuti be fog próbálkozni nálad is a gyerek :-)
lévén ezt látja tőled meg az apjától - eddig az összes ismerősöm/családtagom gyerekinél ezt előfordult - vagy maradt vagy nem, vagy megoldották is-is alapon
a gyerekek simán tudták h kinek hogy adhat puszit
pl egyik unokaöcsém sem adott eddig szájra puszit nekem, pedig a húgomnál ezt dívik ...
szal én nem aggódnék ennyire előre :-)
Az fertőzés veszéllyel is jár, nem csak gusztustalan.
A gyerek még jobban utálja, mint a szülő aki nézi.
Egészségesebben szerethetőbb sokkal, egy nem szájon csókolós nagymama.
Én nem engedem h a gyerekem szájon puszilgassák. Amíg mi vagyunk a szüli mi mondjuk meg mi lehet és mi nem! Sztem ez nem normális dolog úgyh nem engedem, ha csinálják szólok ha megsértődnek az az ő bajuk!
Ez meg hülyeség h te maradj csöndbe, nagymama meg csinál amit akar. Nem ő a te gyereked, nagymama is nevelgethette a sajátját ahogy akarta és most te is nevelgeted ahogy akarod!
Csomó bajt el lehet kapni szájról szájra, az EBV, A herpesz simplex, HPV bizonyos fajtái, de van még egy csomó, hogy csak a legvalószínűbbeket mondjam, mindegyik onkogén amúgy.
Evvel a kérdésedre szerettem volna válaszolni, nem olyan értelmetlen vitát elkezdeni, hogy akkor kerülni kell az embereket, vagy ilyesmi.
Csak jeleztem, hogy még veszélyes is lehet, nem csak zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!