Szüleim nem engedik, hogy haza hozzam a barátomat, de azért is felháborodnak ha panzióba járunk? Mi értelme ennek?
Én pont barátokkal nem költöznék össze.
Idegen párral a legjobb, mert míg azokkal barátságos, de kissé hivatalosabb a légkör (tehát kötetlenül lehet velük pénzről beszélni) addig egy baráttal sokszor kínos, barátságromboló a pénzkérdés.
Én is így jártam (barátságnak kampó) és legjobb barátnőm másik két jóbarátnőjével lakott, ott is megszakadt a barátság.
Ez olyan, mint egy párkapcsolatban: lakva ismerszik meg az ember.
Iszonyat nagy tolerancia kell, összeszokni nagyon nehéz barátokkal, mert súrlódások mindig lesznek, de vele nincs békülős szex :D ez vicc volt, de amúgy valamennyire igaz. SOSE költözz össze baráttal hosszabb időre, mert a súrlódások felemésztik a barátságot.
Ja én is úgy vagyok, hogy barátokkal együtt lakni soha. Ők sokkal kevésbé adnak a szabályokra, kevésbé tartanak rendet, megeszik nyugodt szívvel a kajád. Idegenek között fent lehet tartani egy bizonyos távolságot, és idegenek dolgait jobban tiszteletben is tartjuk.
De szerintem már egy kisebb szobát béreltek, az havi 35-40 ezer mindennel együtt, egyikőtök nevére kiveszitek, és akkor mehettek oda, amikor akartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!