Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem engedik, hogy...

Szüleim nem engedik, hogy haza hozzam a barátomat, de azért is felháborodnak ha panzióba járunk? Mi értelme ennek?

Figyelt kérdés
Az az elvük hogy ide férfi ne jöjjön mert őket zavarja, mert kicsi a lakás, és ők pihenni akarnak szabad idejükben, nem feszengeni. Van külön szobám, de akkor is így gondolják, tehát soha nem jöhetett fel senki, ha 4 éve voltunk együtt akkor sem. Mindig van itthon valaki, mert egyikőjük nem dolgozik, és nem is járnak sehová, semmi programot nem szeretnek. Most van egy új kapcsolatom, de nem szeretnék vele az utcán, meg az autóban bújkálni, főleg hogy jön a hideg. Nem vagyunk már gyerekek hogy csak kávézóba, meg sétálni járjunk. Kell a rendes lakásban töltött idő, filmnézés, beszélgetés kettesben, rendes fürdőszoba, rendes körülmények, együtt alvás, meg nyilván a szex is. Szóval ki szoktunk venni apartmant havi 1-2 hétvégén, mert hozzá sem tudunk menni sajnos. De szüleim erre úgy reagáltak mint valami bűnre, meg burkoltan lek*rváztak, mert hogy panzióba azokat viszik a férfiak, mit gondolhatnak rólunk a városba a szállásadók stb, meg hogy hülye vagyok hogy erre költöm a pénzemet. Tehát kb úgy gondolják hogy se ide ne jöjjünk, se panzióba, elégedjünk meg azzal hogy kiülünk a padra a téren. Most komolyan ez mire jó? Vagy csak kötözködni akarnak minden áron?
2014. okt. 30. 22:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

"Gondolom a pasi nős..."

Hát mondjuk öcsém nem nős, de még otthon lakik és senkit nem tud hazavinni, mert a mi anyánk sem dolgozik, ráadásul olyan, hogy mindent tudni akar, és azonnal ráveti magát mindenkire, akire lehet, és képtelen lenne arra, hogy mondjuk egy kötelező bemutatkozás után elvonuljon egy másik szobába (az 52 négyzetméteres panelban ez különben sem lenne nagy intimitás, mikor azt is hallod, hogy a másik sóhajt egyet, de ő még ennyit se adna) ő inkább képes és közéjük ülne a kanapén, hogy körülötte forogjon a világ. Én előre sajnálom a jövőbeli feleségét is, mi lesz, ha öcsém elköltözik és nem tarthatja szemmel? Engem két havonta haza akar költöztetni, mert teljesen ki van, hogy nem tud mindent. Szerinted én szívesen vittem oda bárkit is? Még osztálytársakat sem, nem hogy valakit akivel járok.

2014. okt. 31. 03:33
 12/23 anonim ***** válasza:
66%

Amíg otthon laktok, addig aző szabályaik élnek.

Ez van, sajnos el kell fogadni.

Most menynit költötök a lakhatásotokra? Mit tesztek azért,mogy jobb legyen az anyagi helyzet?

Nektek nincsen szükségetek 80-90e ft-os albérletre, azert az ilyne anyagi helyzetben luxus lenne.

Már vannak 2 főre, ha egy párrról beszélünk 60 körül albi (Bp-en)

Azért egy hétvége egy apartmanban sem olcső, ha csa havi 1alkalmat nezünk sem..pár alkalmat kihagytok :( megkesz a kaukciőra is.

Ha azt nezzük, hogy nem lesz a fizetésetekben változás, akkor örökre panziőkba jártok?? Mindi otthon külön fogtok lakni?

2014. okt. 31. 07:25
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

de 8# irta hogy nem regota vannak egyutt. nem kell elhamarkodmi az osszebutorozast.

kerdezo, miert kerulod ennyire a valaszt? miert nem mehettek a pasihoz?

kulonben megertem hogy van ra igenyetek. a szuleid butàk, hogy ezt csinaljak.

2014. okt. 31. 07:26
 14/23 anonim ***** válasza:
81%
Társbérlet barátokkal? Számtalan fiatalt ismerek, akik kivesznek egy kétszobás lakást, és az egyik pár lakik az egyikben, a másik a másikban. Még mindig jobb, mint szobára járni és hallgatni anyádékat, hogy milyen vagy.., nem?
2014. okt. 31. 08:16
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

nem tudom, miért lenne 80-90 ezer egy albérlet, és hogy mitől olcsóbb hétvégente panziózni.

szerintem itt kifogáskeresés van ezerrel.

2014. okt. 31. 09:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
ha csak egy szobát vesztek ki, és csak emiatt járnátok oda, szerintem olcsóbb lenne, mint a panzió, és gyakrabban is csinálhatnátok.
2014. okt. 31. 09:02
 17/23 anonim ***** válasza:
17%

Bár nem írtad meg mennyi idősek vagytok, de azért én belekezdek a mondókámba!

Milyen 80-90 ezer albérlet?? Hol éltek a Marson? Budapest oké, de tényleg írd már meg hol laksz?!

Azért egy fundamentát tudnátok ketten fizetni nem? Ha havi 10 ezret 4-5 év múlva lenne pénzetek, és hitelt is tudnátok fel rá venni.

El tudnátok menni külföldre például. Utána kell járni a dolgoknak, és biztos állást találni. Nyelvet tanulnátok (ha még nem tudtok)

Tényleg annyi lehetőség van, és Te nem élsz velük? Nincs gyerek, nincs ami hozzájuk köt. Bátran élhetnéd a világodat. Kicsit gondolkozzál.

2014. okt. 31. 09:34
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

Társbérlet ésszerűbb lenne.

Ha felétek havi 80 az albi, tehát ha 2 pár veszi ki, akkor fejenként 20 + rezsi 1/4 + kaja. Kijön egy minimálbérből.

Pl. 20+20+30 ez így 70 ezer és a többiből tudsz 1-2 apróságot venni ha pl. 80 a fizud. Ha ügyes vagy, 1-1 mozi is belefér néha.

2014. okt. 31. 10:31
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

Hát pl. itt Sopronban pedig ennyik az albérletek, de amúgy társbérlet a legjobb fiataloknak. Egyik szobában az egyik pár, másikban a másik. Bár nem tudom hány évesek vagytok, meg egyáltalán kerestek-e pénzt meg mennyit, de valamennyit biztos, ha panziózni tudtok.

Amúgy nem tudom mi ebben az olyan érdekes, meg rögtön már, hogy a pasi nős, barátnőmnek is volt ilyen, ők házibulikban foglaltak be mindig egy szobát, vagy erdőn-mezőn csinálták, mert neki nem engedték, hogy hazavigye a barátját, a barátjához meg azért nem lehetett menni, mert ilyen jehovások voltak, tiszta szentfazekak aztán azt se tudták, hogy mi van, mikor rájöttek egyáltalán, hogy jár valakivel a fiuk, akinek a kezét megfogja, akkor folyton azt akarták erőltetni, hogy nem-e akar alámerítkezni az a kislány... :D

2014. okt. 31. 12:42
 20/23 A kérdező kommentje:
Pont Soproniak vagyunk mi is. A 80-90 et én már rezsivel együtt írtam, tehát a legolcsóbb árakkal számoltam. A szoba bérlés tényleg jó megoldás lenne, csak nincs olyan ismerősünk akivel össze lehetne költözni, idegenektől pedig kicsit tartunk. Vagy kialakulhat úgy is jó lakóközösség? Szóval kb ez a megoldás marad. Hozzá azért nem mehetünk mert az anyjával lakik egy szintén kis lakásban, aki nem tűr meg senkit, nem akarja hogy bárki oda menjen, mert szégyell dolgokat, betegség, szegénység, de ez nem lényeg.
2014. okt. 31. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!