Tanácsadásra lenne szükségem. Anyukám mostanában rám szált azzal a gondolattal, hogy ideje stílust, és viselkedés formát váltanom mivel túlzottan fiús vagyok. Mit tegyek változtassam meg magam azért, hogy boldog legyen?
Nézd, ha ennyi ember megjegyzést tesz valamire, akkor annak bizonyára van alapja. Tényleg túlságosan fiús vagy lány létedre? A viselkedésedben mit kritizálnak?
Ha valaki kritikát ereszt meg felénk, csípőből elutasítás helyett érdemes átgondolni. Igaza lehet a kritikusnak? Próbáld meg kívülről nézni a szituációt, és fogod tudni a választ.
Ezen idővel te is változtatni fogsz, nőiesedni fogsz.
Jó, ha támogatnak téged ebben. A lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben. Apránként ;)
"ha valaki piszkál elég gyorsan eljár a kezem" MÍNUSZPONT
"bárkinek bemerek pofázni akármit" MÍNUSZPONT
"szeretem a kocsikat az autókat" SEMLEGES
"fára mászni" SEMLEGES
"biliárdozni" SEMLEGES
"verekedni" MÍNUSZPONT
"focizni,kosárlabdázni,rollerezni" SEMLEGES
"szinte minden lányos dolog idegesít (okádni tudnák tőle)" MÍNUSZPONT
"A ruházkodásomról is eléggé látszik" SEMLEGES ÉS MÍNUSZ KÖZÖTT VACILLÁLOK
A mínuszokon kéne változtatnod.
Nem tudom hogyan nézel ki és hogyan viselkedsz, de ha az ember boldog és igazán elégedett önmagával, akkor nem kell változtatni.
Ha ki szeretnéd próbálni, menj el fodrászhoz, aki beszárítja a hajad, és a Douglas üzletben ki is sminkelnek (normálisan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!