Miért ilyen velem apám?
Sziasztok!
Még 3 éves koromban apa megcsalta anyát egy másik nővel, akivel együtt lakik már régóta (pénzéért szereti csak). Mivel testvéreim születtek, kellett új ház.
Na, egy csomó munka van ott. Én nem vagyok az a nagyon kézügyes típus, inkább az agyam ami erősebb. Apa elvárja tőlem hogy mindent tökéletesen csináljak, imád cseszegetni azokkal, amiket nem tudok megcsinálni, egy az, hogy mivel anyával nevelkedtem senki nem tanított meg semmi nagyobb házimunkai dologra...
Plusz még a kamaszkor is belesegít h nem tudok koncentrálni...
Ja és hozzáteszem, úgy érzem apa csak akkor keres amikor kell neki valami, amúyg meg nagy ívbe nem érdekli hogy mi van velem, csak ha muszáj, akkor keresm
Elvárja tölem h tanuljak, sose tanult velem, sose segített semmiben, csak a hibat keresi mindenben...
13/F
Hidd el az én anyukám is ilyen,de tudom,hogy csak azt akarja,hogy jó munkám legyen felnőtt koromban.Lehet neked is ilyen az apukád csak nem veszed édzre.
13/L
Nos, először is: egy 13 éves gyerekre nem tartozik, hogy az apja 3 éves korában megcsalta az anyját. Az meg hogy a nő csak a pénzéért van vele, honnan tudod? Gondolom anyukádtól...azért én meghallgatnám a másik felet is.
Rád annyi tartozik, hogy a szüleid elváltak. A másik dolog, te azért néha keresed magadtól apukádat? Nem csak muszájból?
Nem kell mindent a kamaszkorra fogni, elég visszás dolog, ha egy gyerek arra hivatkozik.
előző, te is jó szülő lehetsz...
Miért ne tartozna a gyerekére, hogy mit csinálnak a szülei?
Eléggé függ az életük a gyerekeknek a szüleik defektes megnyilvánulásaitól.
Gondolom te is jó példát mutathatsz.
Kedves 48%-os válaszoló
Igen, jó példét mutatok a gyerekeimnek!
Nem terhelem felnőtteknek való, nehéz dolgokkal.
2-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!