Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu találkozgat a régi...

Anyu találkozgat a régi szerelmével, mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
Szüleim házasságával nem volt semmi gond (legalábbis nekünk gyerekeknek úgy tűnt) de most anyu találkozgat a régi szerelmével. Ezt onnan tudtam meg, hogy a barátnője elszólta magát, mikor mi is ott voltunk húgommal. Mondta a pasi nevét, én meg megkrédeztem anyut ki az? Aztán elmesélte, hogy régen nagy szerelme volt, most a pasi itt van és emiatt találkoznak néha barátként. Én sajnos úgy érzem ez nem barátság eleve a barátnője sem úgy szólta el magát:( Mikor apu nincs itthon, akkor anyukám elmegy. Szerintetek hova fog ez vezetni?:(
2014. okt. 28. 13:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kerdezo, legalabb Te intelligens vagy. Koszonom a tobbi valaszolo neveben. Tudod, mindenhol vannak okosok, akik meg el is hiszik magukrol, hogy azok.
2014. okt. 28. 14:32
 22/23 A kérdező kommentje:
Milyen 21? Nem veszed észre, hogy én tettem fel a kérdést?? Na mindegy, légyszíves ne irogass a kérdésem alá, ne szidd a szüleimet meg ne irkálj ocsmány dolgokat. Kösz.
2014. okt. 28. 14:32
 23/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Sajnos úgy tűnik, hogy jól látod a szitut és teljesen igazad van.

Ha anyád nem apukád tudtán kívül találkozgatna a pasassal, akkor is gázos lenne a dolog, de így meg teljesen egyértelmű a dolog.

Sajnos megjósolható, hogy előbb-utóbb apukád fülébe jut majd.

(Amúgy ha apukád találkozgatna egy nővel, itt mindenki arra buzdítana, hogy szóljál anyádnak, mert joga van tudnia, hogy csalják.)

2014. okt. 28. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!