Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu találkozgat a régi...

Anyu találkozgat a régi szerelmével, mi lesz ebből?

Figyelt kérdés
Szüleim házasságával nem volt semmi gond (legalábbis nekünk gyerekeknek úgy tűnt) de most anyu találkozgat a régi szerelmével. Ezt onnan tudtam meg, hogy a barátnője elszólta magát, mikor mi is ott voltunk húgommal. Mondta a pasi nevét, én meg megkrédeztem anyut ki az? Aztán elmesélte, hogy régen nagy szerelme volt, most a pasi itt van és emiatt találkoznak néha barátként. Én sajnos úgy érzem ez nem barátság eleve a barátnője sem úgy szólta el magát:( Mikor apu nincs itthon, akkor anyukám elmegy. Szerintetek hova fog ez vezetni?:(
2014. okt. 28. 13:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem pont akkor nem vallotta volna be a gyerekeknek, hogy "régi nagy szerelem", ha még mindig az lenne. Amúgy szerintem logikus, hogy anyád akkor megy találkozni valakivel, amikor apád nincs otthon. Általában a legtöbb házaspár úgy intézi az ügyeit, hogy összehangolják a napirendjüket. Kérdezd meg őt, nem zavarja-e apukádat, hogy találkozgat a régi szerelmével. A válaszából biztos megtudod, tud-e róla egyáltalán. Szerintem nem kell rémeket látnod, egy normálisan működő házasság nem jut el 5 perc alatt a válásig. Ha mégis, akkor ők már rég nem boldogok, és neked meg kell értened, ha már nem szeretik egymást. Légy őszinte anyukáddal. Akár nyíltan kérdezz rá, hogy érez-e még valamit, meddig marad a pasi, milyen gyakran találkoznak, miért lett vége, és miért apádat választotta. Ha nincs mit titkolnia, válaszolni fog. Mivel a szüleidről van szó, természetes, hogy aggódsz a jövő miatt.
2014. okt. 28. 14:10
 12/23 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként ha valakire én úgy hivatkozom, hogy "régi nagy szerelmem", az nem azt jelenti, hogy még szeretem. Van olyan, akire még jó emlékezni, mert fiatal voltam és szerelmes, és van olyan, akit konkrétan le tudnék köpni. Minden szerelem elmúlik idővel. Ha bármi alakulna egy régi nagy szerelemmel, az már új szerelem.
2014. okt. 28. 14:12
 13/23 anonim ***** válasza:
39%
A gond az, hogy a szülő nem gondol arra, hogy a gyermekének ez milyen kellemetlen, nyomasztó érzés, nyilván szereti az apukáját. A gyerekek akkor nyugodtak és érzik magukat biztonságban érzelmileg és lelkileg, ha a szülők szeretik és tisztelik egymást. Ha valamelyik nem őszinte a házastársával, akkor valószínű, hogy nem is tiszteli. Ebben az esetben az lenne a normális, ha az anya teljesen őszinte lenne önmagához és a férjéhez is. Többek között ezért is kell komolyan venni a házasságot és áldozatokat hozni nem magunkért, hanem a másikért. Ha erre neked kell felhívnod édesanyád figyelmét, akkor ez az ő számára állít ki szegénységi bizonyítványt.
2014. okt. 28. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
39%

https://www.youtube.com/watch?v=L9TKwd98bA4

Szerintem mindig az őszinteség a nyerő. Állj oda anyád elé, és mond el neki, hogy neked nagyon szarul esik, hogy a régi szerelmével találkozgat az apád háta mögött.

2014. okt. 28. 14:17
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
17 Senkinek semmi nem esik szarul, akkor ha egészséges gondolkodású ember, és nem egy korcs, aki mindenkire és mindenre féltékeny.
2014. okt. 28. 14:19
 16/23 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem,ha anyukád így elmondta neked,hogy ki ő,akkor nem gondolom,hogy gond lenne.Gondolj bele,valószínűleg nem találkoztak x éve.Miért akkor találkozik vele amikor apukád nincs otthon? Egyszerű,ha tudom, én is akkorra szervezem a találkozóimat,amikor a férjem nincs itthon,mert nem tőle akarom elvenni az időt,az más kérdés,hogy tudja,kivel,mikor találkozom,mert nincs okom titkolni.
2014. okt. 28. 14:23
 17/23 anonim ***** válasza:

38%-os, te egy nagyon szerény értelmi képességű, szerencsétlen, kutyának nem kellő idióta vagy. Ezzel szemben én boldog párkapcsolatban élő intelligens, magas EQ-val rendelkező személy. Nem ereszkedem le a szintedre, elismerem, hogy azokban a mélységekben biztosan nagyobb tapasztalatod van nálam a sárdobálásban.

A gyerek pedig igenis megkérdezheti, hogy nem zavarja-e az apját, hogy találkozgat a régi szerelmével, mivel még gyerek, és nem tudja, mi számít természetesnek egy házasságban. Sok nő élvezi, ha megélhet a gyerekének arról, milyen a szerelem és a házasság, hogyan működik a bizalom. Sőt, mivel ő maga mesélt a férfiról, adja magát a kérdés. A 38%-os szégyene, hogy ő ennyire sz*rt a szüleire, hogy még beszélgetni sem tudott velük őszintén.

2014. okt. 28. 14:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Úristen nemtudom miért kell "korcsozni" stb, te látod amit írsz? Nagy értelem lehet, aki itt írogat mindent a másikra..igenis rosszul esik, hogy úgy érzem titkolja itthon a dolgot, meg egy ismeretlen emberrel találkozik, de nem sírok meg stb. szóval nem kell túlzásba esni, azért mert feltettem egy kérdést! Vannak barátaik a szüleimnek és ELMONDJÁK, ha találkoznak valakivel, nálunk meg szokták beszélni a dolgokat, apu viszont 100% nem tud erről és már hetek óta tart kb. Nem fogok rákérdezni senkinél, de azért rosszul esik hogy nem tudom mivan. Na mindegy, aki értelmesen írt annak köszönöm, aki nem, az menjen primitívkedni máshova..!
2014. okt. 28. 14:28
 19/23 anonim ***** válasza:

20 "Ezzel szemben én boldog párkapcsolatban élő intelligens, magas EQ-val rendelkező személy. "

Aki egy gyereket orv tanáccsal lát el-az ilyen mint te vagy, amit magadról irsz. Aha:DD

pápá

2014. okt. 28. 14:29
 20/23 anonim ***** válasza:
21 Nem neked szántam mondjuk, hanem a 20-asnak. Te vagy a 20-as is?, hogy ez ennyire sértett téged:D mert nagyon úgy néz ki:D
2014. okt. 28. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!