Anyu találkozgat a régi szerelmével, mi lesz ebből?
https://www.youtube.com/watch?v=L9TKwd98bA4
Szerintem mindig az őszinteség a nyerő. Állj oda anyád elé, és mond el neki, hogy neked nagyon szarul esik, hogy a régi szerelmével találkozgat az apád háta mögött.
38%-os, te egy nagyon szerény értelmi képességű, szerencsétlen, kutyának nem kellő idióta vagy. Ezzel szemben én boldog párkapcsolatban élő intelligens, magas EQ-val rendelkező személy. Nem ereszkedem le a szintedre, elismerem, hogy azokban a mélységekben biztosan nagyobb tapasztalatod van nálam a sárdobálásban.
A gyerek pedig igenis megkérdezheti, hogy nem zavarja-e az apját, hogy találkozgat a régi szerelmével, mivel még gyerek, és nem tudja, mi számít természetesnek egy házasságban. Sok nő élvezi, ha megélhet a gyerekének arról, milyen a szerelem és a házasság, hogyan működik a bizalom. Sőt, mivel ő maga mesélt a férfiról, adja magát a kérdés. A 38%-os szégyene, hogy ő ennyire sz*rt a szüleire, hogy még beszélgetni sem tudott velük őszintén.
20 "Ezzel szemben én boldog párkapcsolatban élő intelligens, magas EQ-val rendelkező személy. "
Aki egy gyereket orv tanáccsal lát el-az ilyen mint te vagy, amit magadról irsz. Aha:DD
pápá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!