Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire normális, az ha a 16...

Mennyire normális, az ha a 16 éves fiú gyermek egy ágyban alszik a szülőkkel, vagy akár csak egy szobában?

Figyelt kérdés
Apuka szerint ez igy normális, az élettársnak ez nem tetszik. Igy állandó vita forrás. Különben a gyerekkel nincs baj, barátnője van,akivel sexelnek is, ugyanolyan szemtelen mint bármely kamasz. Ez az egy dolog okoz állandó feszültséget.
2014. okt. 28. 08:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amig az anyja nevelte, nyilván külön aludt, külön szobába. ott nem volt ilyen. Minden gyereknek külön szobája van. Csak amióta az apjával él, van igy a helyzet, amit az élettárs nehezen visel, ezért különköltöztek. Amennyire értettem, a nőnek nem fér bele az értékrendjébe, hogy úgy legyen együtt a párjával, hogy ott a gyerek, viszont apuka szerint ez teljesen normális.
2014. okt. 28. 10:03
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó. Mert akkor nem volt más lehetőség! Sok esetben egy vagy két ágy volt. De ha két ágy volt, akkor is úgy oszlott már el, hogy szülők egy ágyban, gyerekek együtt egy másik ágyban. De nyugodtan hozd fel érvnek, hogy azelőtt meg barlangban aludt az egész törzs együtt, az is normális volt...nehogy már!
2014. okt. 28. 10:05
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég beteg dolog. Nem csak olyan szempontból hogy gyerek-nem gyerek, hanem szimplán hogy egy pár nem tud még este sem kettesben lenni, mert van egy felesleges fél az ágyukban.
2014. okt. 28. 10:13
 14/17 A kérdező kommentje:
Nos, ezért költözött el a csaj. Én inkább azt nem tartom normálisnak, hogy a pasi szerint ez normális, és hogy képes feldobni egy jól működő kapcsolatot. Persze, kérdezhetitek miért nem megy át Ő a nőhőz aludni, ott is lehetnének együtt, csak hát ami még nagyobb probléma, hogy itt a gyerek irányít .Nekem már az is furcsa miért nem lehet egy ekkora gyereket egyedül hagyni. Miért nem lehet apuka a barátnőjével? Miért csak akkor ha a gyerek is a barátnőjével van. És miért kell egy felnőtt férfinak haza rohanni, ha a gyerek unatkozik.
2014. okt. 28. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

A napokban volt egy kérdés a kutyás oldalon, csak sajna törölték: 23 éves srác kis lányos kutyát keresett hogy azzal csajozzon. A szüleivel akarta megvetetni mert nem engedik neki hogy dolgozzon illetve az anyja nyomkövetőt rakott a mobiljába és szexelni ment egy csajhoz és az anyjáék utánamentek. Meg amilyen stílusban írt, kb mintha egy 13 éves kis búza lenne...

Na ilyennek képzelem el a kissrác jövőjét, gondolom apjának, anyjának szájrapuszival köszön, egyedül képtelen elaludni. Aztán ha reggeli merevedésük van, egymáshoz ér a két kuki? A kiscsajjal kinek az ágyában szokott szexelni?

Ez iszonyat beteg. Nem szexuálisan beteg, hisz nem hinném hogy apa-fia szex folyik köztük, nem erről van szó. Azért beteg mert egy gyereknek kb 3-4 évesen már egyedül tudnia kell végigaludnia egy éjszakát, ennek a gyereknek remek jövője lesz.

2014. okt. 28. 11:18
 16/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem kicsit félre érteted. A gyereknek van barátnője. Tud egyedül aludni, hiszen amíg az anyjával élt, külön szobája volt. csak mivel az anyuka elég kemény kezű, és embert akart belőle nevelni, ezért lepattant az apjához, ahol azt csinál amit akar. Egyetlen elvárás hogy járjon be a suliba :-( A kis barátnőjét nem tudom hol döngeti, nem is érdekel. De mivel, egy szoba van, és abban egy ágy, nem kérdéses. Én csak a barátnőmet sajnálom.
2014. okt. 28. 11:30
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem sem normális a dolog.

Egy válaszadó felhozta a tv-t néztünk és elaludtunk dolgot (kb mindenkivel előfordult már aki leült filmet nézni a családdal vagy barátokkal). Azt nem lehet egy lapon említeni azzal, hogy fogja a kamasz gyerek a kispárnáját és fogmosás után minden áldott este bemászik a szülei közé aludni.

2014. okt. 28. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!