Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert felek a sajat anyukamtol...

Miert felek a sajat anyukamtol kerdezni?

Figyelt kérdés
Eleg jo kapcsolatunk van de megis felek hogy megint nemet mondd. Akkor talan meg ertheto volt de mostmar jo lenne, foleg ha bizna bennem.Es ezert van ebben a kategoriaban mivel az a kerdes hogy nalam aludhasson a baratom de nem merem tole megkerdezni. Elore is koszonom az ertelmes valaszokat

2014. okt. 26. 22:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"negy ev multva is vele leszek"

Majd visszajössz ide négy év múlva és kacagsz egy jót 15 éves kori önmagadon.

2014. okt. 27. 01:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem még 22 évesen is ezen rinyálnak! :D de már letojom, megyek és ott alszom hétvégente.

Igaz nekem 15 évesen még nem volt párkapcsolatom, kb 17 évesen volt az első, majdnem 18 éves koromra aludtam együtt az akkori barátommal a 2 éves kapcsolat alatt kb 6-7 alkalommal.

2014. okt. 27. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!