Miert felek a sajat anyukamtol kerdezni?
hány évesek vagytok?
ostromold anyud a kérdésekkel.
fiut engedik?
ha anyád nem engedi
akkor hivasd fel anyádat a szüleivel hátha ugy sikerül
és azok megigérik hogy a pasid nem dug majd meg.
bár ezen az rstén nem lesznek ott de változnak a dolgok
hajrá szurkolok
Nem letisztázott számomra, hogy hány évesek vagytok? Mert az sokat számít a dologban.
Én az első barátomnál képzeld, Apámmal élek és akkor 17 voltam és kb könyörögni kellett, hogy bele menjen. Az a gondolat sem tetszett neki, hogy nála aludjak, de azt kijátszottam úgy, hogy vééletlenül lekéstem a buszt. Azután nem nagyon szólt már. Aztán vele vége lett. Második barátomnál akivel jelenleg is együtt vagyok, már 21 voltam úgyhogy nem szólt nagyon semmit. Sőt, először úgy aludt itt nálam, hogy este nem hagytam elmenni. Apám meg reggel nézett, hogy itt aludt? Mert ő elaludt még azelőtt, hogy itt fogtam a barátom. Nem szólt semmit.
Valahogy hozd fel neki, ha kiakad rajta akkor is kiakad ha szépen mondod neki, körül írva virágnyelven. Ha belemegy, az jó, csak ugye be kell tartani a játékszabályt.
Sexualis igeny...aha..direkt leirtam h semmi olyat
negy ev multva is vele leszek.Anya meg hal'Istennek nek konvervativ de azert koszi
Gyerekek vagytok még, nem kell nektek felnőtt módra élni.
Aludjatok együtt szombat délután a kanapén, a többit majd később, ha már felnőttetek. Hova sietsz, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!