Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert felek a sajat anyukamtol...

Miert felek a sajat anyukamtol kerdezni?

Figyelt kérdés
Eleg jo kapcsolatunk van de megis felek hogy megint nemet mondd. Akkor talan meg ertheto volt de mostmar jo lenne, foleg ha bizna bennem.Es ezert van ebben a kategoriaban mivel az a kerdes hogy nalam aludhasson a baratom de nem merem tole megkerdezni. Elore is koszonom az ertelmes valaszokat

2014. okt. 26. 22:20
1 2
 1/12 anonim válasza:
Igaz mi itt a gyakorin nem vagyunk az anyukád, de ha nem mersz kérdezni kérdezz tőlünk!
2014. okt. 26. 22:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Igazabol csak annyi hogy szeretnenk egyuttaludni semmi 'olyat' nem szeretnenk meg 13 honap jaras utan...csak egyutt aludi es csokkal kelteni egymast. Es meg nyar vegen kerdeztem anyukamat egybol nemet mondott es ugy voltunk hogy nem baj de oszi szunetbe mar nagyon jo lenne..egesz este itt stresszeltem magam es nem mertem megkerdezni.lehet gyerekesnek tartotok de hihetetlen szar erzes:(
2014. okt. 26. 22:29
 3/12 anonim válasza:

hány évesek vagytok?

ostromold anyud a kérdésekkel.

fiut engedik?

ha anyád nem engedi

akkor hivasd fel anyádat a szüleivel hátha ugy sikerül

és azok megigérik hogy a pasid nem dug majd meg.

bár ezen az rstén nem lesznek ott de változnak a dolgok

hajrá szurkolok

2014. okt. 26. 22:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem letisztázott számomra, hogy hány évesek vagytok? Mert az sokat számít a dologban.

Én az első barátomnál képzeld, Apámmal élek és akkor 17 voltam és kb könyörögni kellett, hogy bele menjen. Az a gondolat sem tetszett neki, hogy nála aludjak, de azt kijátszottam úgy, hogy vééletlenül lekéstem a buszt. Azután nem nagyon szólt már. Aztán vele vége lett. Második barátomnál akivel jelenleg is együtt vagyok, már 21 voltam úgyhogy nem szólt nagyon semmit. Sőt, először úgy aludt itt nálam, hogy este nem hagytam elmenni. Apám meg reggel nézett, hogy itt aludt? Mert ő elaludt még azelőtt, hogy itt fogtam a barátom. Nem szólt semmit.

Valahogy hozd fel neki, ha kiakad rajta akkor is kiakad ha szépen mondod neki, körül írva virágnyelven. Ha belemegy, az jó, csak ugye be kell tartani a játékszabályt.

2014. okt. 26. 22:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Jatekszabalyokat termeszetesen betartjuk aztmondjatok hogy tulsagosan fiatalok vagyunk de nagyon reg ota jarunk o 16 lesz en 15.Anyukam tudja hogy nem csinalnank semmi olyasmit amit nem lehetne...baratom utana dumalja meg a szuleivel miutana nekem megengednek de neki max azert nem engednek meg mer nem ismerik a szulei a szuleimet de amugy siman..meg mondtak mar neki hogy nem szeretnenek meg unokakat de mas kikotesuk nincs.Inkabb az en anyum miatt tortuk a fejunket...meg hogy en nem merem megkerdezni...mert azthiszem felek a kudarctol:( koszi az eddigi valaszokat.
2014. okt. 26. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha az anyukád nagyon konzervatív úgy se engedi meg. Inkább kérdezd körbe, szerinte helyes -e ha a veled egy idős osztálytársad együtt alszik a barátjával. Ha nem miért.
2014. okt. 26. 23:17
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha már ilyen szexuális igényeid vannak, mi lesz mondjuk 4 év múlva amire vágyni fogsz az akkori baráttal?
2014. okt. 26. 23:23
 8/12 A kérdező kommentje:

Sexualis igeny...aha..direkt leirtam h semmi olyat

negy ev multva is vele leszek.Anya meg hal'Istennek nek konvervativ de azert koszi

2014. okt. 26. 23:40
 9/12 anonim ***** válasza:
15 eves lanyomnak tuti nem engednem. Sot a fiu szuleirol is meg lenne a velemenyem ha elengednenk ennyi idosen. Kerdezni meg gondolom azert nem mersz mert mar annyi nemleges valaszt kaptal tole.
2014. okt. 26. 23:45
 10/12 anonim ***** válasza:

Gyerekek vagytok még, nem kell nektek felnőtt módra élni.

Aludjatok együtt szombat délután a kanapén, a többit majd később, ha már felnőttetek. Hova sietsz, kérdező?

2014. okt. 26. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!