A lányomat befolyásolja a fiúja, kétségbe vagyok esve . Mit tegyek?
A téma nagyon hosszú lenne,de belevágok a közepébe,bár nem is tudom hol kezdjem :(
A lányom betöltötte a 18-at,a fiúja 3 évvel idősebb.FB-kon ismerkedtek meg.Tetette a lányomnak a szépet,aki egyből szerelmes lett belé.Kérdésre a lányom elmondta,hogy járnak,én mivel nem ismeretem a fiút,mert tőlünk nagyon messze lak(ott),nem tetszett,hogy olyan fiúval jár,akivel neten ismerkedett meg,és személyesen 2-szer találkoztak.Teltek a hetek,hónapok,közben alig találkoztak,lányom közben betöltötte a 18-at.A fiú a helyi "munkáltatójánál" egy tanyán(komfort nélküli) dolgozni kezdett,tehát ide a kisvárosba költözött,így többet tudtak találkozni.Egyre furcsább lett a kapcsotom a lányommal,mert ellenem fordult,majd fogta magát és eköltözött a nyomorba.Én tiszta ideg vagyok azóta,de 2 napja meg teljesen kész vagyok,mivel "nyomozás"ba kezdtem.Kiderült:A fiú egész családja hazug,a báttya sittes,(ő engem meg is fenyegetett mikor érdeklődtem nála az öccséről-ezt (sajnálom is),a fiú drogozott,lopott,csalt,hazudott.Kiderült nem is dolgozott olyan helyen olyan beosztásba amit a lányomnak és nekünk mesélt,érdekes módon nincs bejelentve ahol dolgozi,"munkáltatóját"meglopta(állatokat adott el,hogy legyen kenyérre,ezt a lányom mondta korábban,mikor még ...),a lnyom nevére nyittatott bankszámát,és ami még erre betett,a lnyomat ideiglenesre átjelentette a pitrira).Hozzá kell tennem,a lányomat tiltja tőlem,nem akkor jöhet amikor akar,nem akkor beszélhetek vele amikor csak szeretnék,ruhát 1!db-ot vett neki a hónapok alatt(de én megvettem,nem is ez a lényeg),kísérgeti a suliba(mert oda még jár a lányom),hogy velem ne talizzon,és tele beszéli rólunk a fejét!Ráadásul a fiú engem a rendőrségen feljelentett,mivel magánnyomozást csináltam,és rágalmaztam,meg állítólag becsületsértést követtem el(holott minden szülőnek jogában áll,tudni ,hogy a gyereke kivel van--már amelyik szülőt érdekli).Tegnapelőtt eljöttek hozzánk,az utcán jeentették be,hogy feljelentettek,mindenek lehordott a fiú,szinte leköpött(csak a földre sikerült neki),a lányom meg tűrte,és olyan dolgokat mesélt el neki a lányom,ami csak a mi családunkra tartozik.Ráadásul a fiú lekúrvázott,a lányom meg csak röhögött..) :( Nem bírtam magammal,összevesztünk,mert nem tűrtem a megaláztatást.Mondtam a lányomnak ide többé ne jöjjön!Már lehet ezt a kijelentésemet megbántam,de azt mondta nem akart.Itt a nyakunkon a szalagavató,érettségi,ballagás...és mindez nélkülünk a családja nélkül...egy ilyen fiú miatt... :( A lányom nem reagál az smsre,de nem lehetünk jelen az életében :( Nem tudok neki segíteni,pedig hosszú ideig próbáltam közelebb kerülni hozzá,de a fiú"erősebb"-nek bizonyult nálam.:( A lányom őt választotta.Sorolhatnám még,ugyanis nem csak én látom így a helyzetet,hanem az apja is aki Svájból tudná támogatni,és félti a lányát,de a gyereknek nem lehet mondani semmit,mert csak a fiúja szava a szent).
Nagyon sok rossz dolgot tudnék leírni még,de már így is hosszú lett.Rendőrségen is azt mondták,majd megjön a lányom esze...de mikor????Mikor már szült egy gyereket?Elcseszi ezzel a fiúval a jövőjét(még azt is megmondta neki,hogy hová mehet továbbtanulni,és elviszi érettségi végén) messze...egy bűnöző viszi el a lányomat... :( :(Mit csináljak???
Én sem vagyok biztos tökéletes,senki sem az,én csak próbáltam a legjobb szülő lenni...talán hosszúra engedtem a gyeplőt ...mikor még velünk élt,(de apja helyett is apja voltam).
Köszönöm a segítséget!
Szép napot!
Szomorú helyzet..
Csak most olvasom, és kíváncsi vagyok mi történt??
Gondolom megjött az esze a lányzónak...;)
Csak hát ehhez egy drasztikus helyzetbe kellett kerülnie gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!