Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Idősebb szülők Ti mit szólnáto...

Idősebb szülők Ti mit szólnátok, ha egy 18 éves lánnyal mennék haza és a 2 hónapos lányával, hogy Ő a barátnőm?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok...

2014. okt. 23. 20:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
51%
Én egyáltalán nem örülnék.saját unokára vágyom nem máséra.
2014. okt. 24. 06:48
 22/27 anonim ***** válasza:
63%

21 évesen még bőven ráérsz "gyerekezni"!!

Ne feledd, hogy egy gyerekes nő, már nem annyira válogatós, és bárkire ráakaszkodik!

Még terád is.

2014. okt. 24. 12:57
 23/27 anonim ***** válasza:
71%

"a három mellű vagy a szakállas nő, na az furcsa lenne... a terhesség az a nők meglehetősen szokásos, természetes állapota... vagy te nem így véled? :) "

Igen mint hogy terhesen nem mással randizik hanem a gyerek apjával max az a természetes.

2014. okt. 24. 15:50
 24/27 anonim ***** válasza:
41%
En csak egy 21 eves anyuka vagyok, szoval nem olyan idos, de ha ilyen tortenne velem a jovoben, az elso az lenne hogy megismerkednek a lannyal. Egy baba nem tragedia es 30-40 evesen is lehet az embernek olyan parja, akinek mar van egy gyereke... Az szamit hogy a lany ertelmes, becsuletes, dolgos - e? Megtesz - e mindent a csaladert? Ha igen, akkor nem tudom ugyan miert lenne egyedi es tragikus az eset. Na, a ferjem talan nehezebb dio lenne, de hulyeseg ilyen miatt ferden nezni valakire. :)
2014. okt. 25. 21:19
 25/27 anonim ***** válasza:
40%

Utolso vagyok. Kar volt visszaolvasnom... Hogy itt mennyi rosszindulatu ember van! Konyorgom, 2014 - et irunk! Manapsag a nok is dolgoznak, sot, tanulnak is gyerek mellett. Semmi sem lehetetlen. Ugyan miert kellene egy az egyben eltartania? 2-3 evet lazan jarhatnak osszekoltozes nelkul (ez meg normalis is), mire pedig arra kerulne sor, mar a lany is dolgozhat. Nagyon sok egyedulallo es/vagy sikeres anyuka van. Oket is eltartjak? Nem tudom miert kell ennyire leirni minket. Nem vagyunk nyomorekok vagy ertelmi fogyatekosok.

A mar meglevo baba pedig nem zarja ki a tovabbi unokakat. A 2-3 gyerekes csaladok atlagosak.

2014. okt. 25. 21:27
 26/27 anonim ***** válasza:
38%

Azzal is vitatkoznek, hogy egy gyerekes no barkire raakaszkodik... Ezt kifelejtettem. Lehet hogy anyuka vagyok, de soha nem adnam lejjebb az igenyeimnel! Ha nem talalnek nekem megfelelo partnert, inkabb egyedul nevelnem a gyerekeimet, de az anyasaggal egyutt nem veszett el bennem az igenyes no. Mind a kulsomre, mind a kornyezetemre es eletmodomra igenyes vagyok es megdolgozom azert amit szeretnek. Ne keverjuk a dolgokat. Aki igenytelen, az gyerekkel es NELKULE IS az.

Na, azt hiszem most sikerult mindent leirnom.

2014. okt. 25. 21:33
 27/27 anonim ***** válasza:
71%
Én örülnék neki, nem zavarna, Sőt, talán még jól is esne, hogy a fiam ilyen komoly, hogy nem zavarja egy baba, mert más fiúkat ilyen idősen még nagyon megijesztene ilyesmi. Persze az jó lenne, ha utána még bevállalnának együtt egy közös babát is.
2014. okt. 25. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!