Idősebb szülők Ti mit szólnátok, ha egy 18 éves lánnyal mennék haza és a 2 hónapos lányával, hogy Ő a barátnőm?
"Amikor megtudta aki csinálta (akit nem lehet apának nevezni...) hogy terhes lelépett."
Bocs! És te leszel a "hős lovag", aki eltartja majd a lányt a gyerekével az apa helyett?!
Basszus! Még csak pár hónapja ismerheted!
Nem elhamarkodott a dolog egy kissé???
12, ilyenről hol volt szó?
Megjegyzem, jobban becsülöm az ilyen lányt, aki ha már teherbe esett, megtartotta, és nem ölette meg a magzatát.
Szerintem ez nem akkora para.
Nem feleségül veszed. Ez egy kezdődő kapcsolat. Majd meglátjátok mi lesz hosszú távon. Szerintem egy szülő sem omlik ettől össze. Hajrá!
"Nana...azért eltartani nem akarom... Nem költözik ide."
Pedig ha komolyabbra fordul a kapcsolat neked őt is el kell tartanod.Most könnyű mert lány szülei nagy valószínűséggel ezt megoldják de azért ez nem marad mindig így.
Én őszintén furcsállnám, hogy valaki 2 hónapja szólt de már van új párja, vagy terhesen fiúzott az meg talán még furcsább.
Lány nem bántanám meg de őszintén úgysem lesz hosszú egy kapcsolat.
Persze hogy nem csak furcsa. Azért képzeld el azt a randit ahol egy terhesnő jelenik meg ismerkedni. Azért nem mindennapi szerencsére.
Ja és kérdező védekezést ne hagyd a lányra mert megint jöhet egy véletlenke.
#19, a három mellű vagy a szakállas nő, na az furcsa lenne... a terhesség az a nők meglehetősen szokásos, természetes állapota... vagy te nem így véled? :)
(mellesleg pl. egy netes ismerkedésben ez simán tisztázható a személyes találkozás előtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!