Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire támogatnátok, ha a...

Mennyire támogatnátok, ha a 18 éves lányotoknak 30-32 éves barátja lenne?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány. Az olyan válaszokat kérlek, hagyjátok, amik azt taglalják, hogy vége lesz, elhagy, kihasznál.

Mert ez egy olyan kapcsolatban is megtörténhetne, ahol pl. én lennék az idősebb.

Már tettem fel kérdést azzal kapcsolatban, hogy a válaszadók szerint szeret-e (leírtam, hogy miket csinál, tesz meg értem) és ott 100%-ban olyan válaszokat kaptam, hogy szeret és hü..e vagyok, hogy ezt nem veszem észre.

Elég régóta tart ez közöttünk és szeretném, ha anyukámék is megismernék és néha talán nálunk alhatna, vagy nem is tudom.

A hétvégén lesz a 18. szülinapom miatt egy családi ebéd és arra gondoltam, hogy akkor elhívhatnám.

2014. okt. 23. 13:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem már az ottalvós-legjobb barátnős részből kiderült, hogy a kérdező egy normális kamasz, akinek a barátai a kamaszok életét élik. Egy 32 éves férfi pedig nyilván nem ezt az életet élni. Meg lehet próbálni, de csodálkoznék, ha egy ekkora különbség nem bukna ki előbb-utóbb. Nem a tizenvalahány év a lényeg. Ha egy 30 éves nő és egy negyvenes évei elején járó férfi lenne, nem számítana. De egy 18 éves lány - mint ahogy az a kérdező reakciójából is kiderül - még "gyerek".
2014. okt. 23. 21:23
 22/22 anonim ***** válasza:
21-essel értek egyet.
2014. okt. 23. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!