Mennyire támogatnátok, ha a 18 éves lányotoknak 30-32 éves barátja lenne?
Én vagyok a lány. Az olyan válaszokat kérlek, hagyjátok, amik azt taglalják, hogy vége lesz, elhagy, kihasznál.
Mert ez egy olyan kapcsolatban is megtörténhetne, ahol pl. én lennék az idősebb.
Már tettem fel kérdést azzal kapcsolatban, hogy a válaszadók szerint szeret-e (leírtam, hogy miket csinál, tesz meg értem) és ott 100%-ban olyan válaszokat kaptam, hogy szeret és hü..e vagyok, hogy ezt nem veszem észre.
Elég régóta tart ez közöttünk és szeretném, ha anyukámék is megismernék és néha talán nálunk alhatna, vagy nem is tudom.
A hétvégén lesz a 18. szülinapom miatt egy családi ebéd és arra gondoltam, hogy akkor elhívhatnám.
Azért kérdeztem, mert 10 év múlva leszel a toppon mint nő, míg ő lassan már az öregkor fele fog haladni.
Egyébként nem tudod, hogy hány éves, hogy 30-32 írtál ki?
A barátnődék azért alszanak felváltva egymásnál, mert mindketten otthon lakó "gyerekek".
Ha a barátod egy 32 éves férfi, nem hiszem, hogy anyukádéknál szeretne aludni:-)
Hm biztos le leszek pontozva,de nem tetszene.Egy gimis és egy felnőtt férfi.. Szerintem túl más életszakaszban vannak.
Tenni úgy se lehetne semmit,hát tűrnék,nem piszkálnám. De ugyanakkor elég esélyesnek tartanám,hogy nem fog ez ám életre szólni.. ( a környezetemben is van/volt ilyenre példa,1 évet se voltak együtt legtöbben.) A lány majd megy egyetemre/fősuli stb,új ismeretségek.. Ilyenkor kb az összes szétment.
Ha meg tévedek,és mégis ő a nagy ő,akkor remélem rendes ember,és boldogak lesznek.
Semennyire nem támogatnám.
Hiába kéred, hogy hanyagoljuk a reális válaszokat, de a 18 éves lányok 100%-a azt hiszi, hogy azért van vele az illető pasas, mert élete szerelme.
Aztán 2-5 éven belül koppannak egy hatalmasat, amikor az esetek 99,9%-ában új friss husi után néz a pali, mert már nem elég naiv, átverhető, irányítható a lányka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!