Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire támogatnátok, ha a...

Mennyire támogatnátok, ha a 18 éves lányotoknak 30-32 éves barátja lenne?

Figyelt kérdés

Én vagyok a lány. Az olyan válaszokat kérlek, hagyjátok, amik azt taglalják, hogy vége lesz, elhagy, kihasznál.

Mert ez egy olyan kapcsolatban is megtörténhetne, ahol pl. én lennék az idősebb.

Már tettem fel kérdést azzal kapcsolatban, hogy a válaszadók szerint szeret-e (leírtam, hogy miket csinál, tesz meg értem) és ott 100%-ban olyan válaszokat kaptam, hogy szeret és hü..e vagyok, hogy ezt nem veszem észre.

Elég régóta tart ez közöttünk és szeretném, ha anyukámék is megismernék és néha talán nálunk alhatna, vagy nem is tudom.

A hétvégén lesz a 18. szülinapom miatt egy családi ebéd és arra gondoltam, hogy akkor elhívhatnám.

2014. okt. 23. 13:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Miért szeretnéd, hogy ott aludjon nálatok? A srác már felnőtt, remélhetőleg van lakása/háza, ahol kettesben lehetettek, érdemesebb neked menni hozzá.
2014. okt. 23. 13:56
 12/22 A kérdező kommentje:
Van saját háza, elég sokszor vagyok ott. Csak a legjobb barátnőm a barátjával folyton felváltva alszanak egymásnál és ezért gondoltam, hogy esetleg Ő is alhatna itt. De lehet, hogy ennek az ötletnek nem annyira örülne, nem tudom.
2014. okt. 23. 13:59
 13/22 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, mert 10 év múlva leszel a toppon mint nő, míg ő lassan már az öregkor fele fog haladni.

Egyébként nem tudod, hogy hány éves, hogy 30-32 írtál ki?

2014. okt. 23. 14:28
 14/22 Ügyet Lenke ***** válasza:
Most akkor ő 30 vagy 32...? a feleségem és köztem is 12 év a korkulönbség és teljesen jól elvagyunk, nincs gondunk a közös dolgokkal, érdeklődéssel. S ki nem tesz rá magasról, hogy 54 éves leszek mire a(z első) gyerekem 18-at tölt, vigyázok magamra, nem akarok úgysem leratyulni 50 éves koromra...beszél a szüleiddel, kicsit én is izgultam, de én már ismertem a szüleit, aztán most barátok vagyunk inkább mint após, anyós...
2014. okt. 23. 14:31
 15/22 anonim ***** válasza:

A barátnődék azért alszanak felváltva egymásnál, mert mindketten otthon lakó "gyerekek".

Ha a barátod egy 32 éves férfi, nem hiszem, hogy anyukádéknál szeretne aludni:-)

2014. okt. 23. 17:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Hm biztos le leszek pontozva,de nem tetszene.Egy gimis és egy felnőtt férfi.. Szerintem túl más életszakaszban vannak.

Tenni úgy se lehetne semmit,hát tűrnék,nem piszkálnám. De ugyanakkor elég esélyesnek tartanám,hogy nem fog ez ám életre szólni.. ( a környezetemben is van/volt ilyenre példa,1 évet se voltak együtt legtöbben.) A lány majd megy egyetemre/fősuli stb,új ismeretségek.. Ilyenkor kb az összes szétment.

Ha meg tévedek,és mégis ő a nagy ő,akkor remélem rendes ember,és boldogak lesznek.

2014. okt. 23. 17:57
 17/22 anonim ***** válasza:
Az én szüleim jól kezelték. Mondjuk eszembe nem jutott, hogy ott aludjon, az azért elég röhejes lett volna :-) Albérletben lakott, mikor dolgozni kezdten mentünk közös albérletbe, később lett saját közös lakás. Anyámék nem szóltak bele, tudták az idő majd úgyis eldönti, merre halad a kapcsolat. Mi 13 éve együtt, összeházasodtunk, 3 gyerekünk van. És szeretjük egymást :-)
2014. okt. 23. 18:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Szia. Az én szüleim is jól kezelték, mondjuk minálunk nem lett happy end. én 18 voltam ő 31. Most ott vagyok hogy egyedül nevelem a kislányunk, ő még gyerektartást sem fizet. Pedig 6 évet együtt voltunk.Azt hittem ő már komolyabban fog gondolkodni, hát tévedtem.....
2014. okt. 23. 20:06
 19/22 anonim ***** válasza:

Semennyire nem támogatnám.

Hiába kéred, hogy hanyagoljuk a reális válaszokat, de a 18 éves lányok 100%-a azt hiszi, hogy azért van vele az illető pasas, mert élete szerelme.

Aztán 2-5 éven belül koppannak egy hatalmasat, amikor az esetek 99,9%-ában új friss husi után néz a pali, mert már nem elég naiv, átverhető, irányítható a lányka...

2014. okt. 23. 21:10
 20/22 A kérdező kommentje:
Most sem vagyok naiv, átverhető, vagy akár irányítható.
2014. okt. 23. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!