Mennyire általános jelenség ez? Unokázás?
Figyelt kérdés
Nálunk egyik nagyszülőpár sem igyekszik jelentkezni a gyerekekért,nem mennek értük oviba,nem "kérik el" hogy programra vigyék őket,nem altatják ott,ha kérek segítséget,megoldják,de soha nem hívnak fel hogy mi újság,hogy vagyunk.Egy városban lakunk.Nekem kéne tolnom rájuk őket? Úgy érzem,nyűg az unoka:-( másnál is így van?2014. okt. 23. 09:44
11/13 anonim válasza:
Talán te is élmény lehetnél a gyerekeknek, ha nem a net előtt lógnál!
12/13 anonim válasza:
Nálunk is dolgoznak anyumék meg 180km-re laknak! De ha nem lenne az anyósom aki mindenben segít, akkor nem tudom mi lenne velünk!!!! Nagy köszönet minden nagyszülőnek
13/13 anonim válasza:
az én nagymamám képes volt 90km-t utazni minden héten hogy lásson egy kicsit. pedig ő is dolgozott, de megoldotta.
az összes szünetet náluk töltöttem, imádtam őket és viszont. semmiért nem adnám oda azokat az élményeket amiket velük éltem át.
anyám egyedül nevelt, tudták h nem habostorta az élete, így segítettek neki.
nekem még nincs gyerekem, de tuti h anyumat nem kell majd 2x kérni ha szükségem lesz egy kis babysittelésre :) nálunk a családban az volt a normális hogy a nagyszülő minden alkalmat megragad hogy az unokájával legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!