McAfee proci zabálás mennyire általános jelenség?
Figyelt kérdés
Lakótársam gépén volt hozzá szerencsém. Egy nap behozta a gépet, hogy lassú, egy intéző is fél percig töltött. Megnéztem a folyamatokat, McAfee evett belőle 50%-ot, és ez csak az egyik folyamata volt, még legalább tíz szálon futott, azoknak is megvolt a maga táplálékigénye.
Csak azért nem szedtem le korábban a gépéről, mert a szülei megvették neki a programot - mondván ugye biztos jó, ha előre telepítve volt... - aztán jött egy újratelepítés, nem találta a kódot, így csak próbaverziót tett fel belőle. Érdekesség, hogy csak az utóbbinál jött elő a fenti hiba.
Avastot tettem rá helyette.
2013. nov. 26. 16:20
1/2 anonim válasza:
Jól tetted. A McAffee volt az egyik első, nagy vírusirtó, de mára lezüllött egy szemétkupaccá.
2/2 anonim válasza:
Sok eroforrast zabal, eleg rossz valasztas vedelemnek. Regen leszedni is erdekes volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!