Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg vele,...

Hogyan értessem meg vele, hogy a baba nem az övé és ne keressen? Miért nem érti meg, hogy ez az ő érdeke is?

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok, a (volt) barátom 20 éves.

10 hetes terhes vagyok, de szakítottam Vele és azt mondtam, hogy nem az övé a baba. Ezt azért tettem, mert nem szeretném, ha miattam adná fel a jövőjét...

Most még egyetemre jár, azután pedig átveszi az apjától a vállalkozásokat, szóval sikeres élet lesz. Nem szeretném ezt tönkretenni.

Viszont nem hagy minket, állítja, hogy én képtelen lennék arra, hogy mással legyek (ami igaz is) és hogy mondjam meg, miért csinálom ezt.

Hazarepültem Magyarországra, anyukámhoz egy kicsit és azóta is hívogat.

4 és fél évet voltunk együtt, nagyon jó volt a kapcsolatunk és még mindig szeretem, de az ő érdekében döntöttem így.

2014. okt. 23. 09:15
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"4 és fél évet voltunk együtt, nagyon jó volt a kapcsolatunk"

" szakítottam Vele "

"még mindig szeretem"

Ki érti a nőket???!

2014. okt. 23. 13:05
 22/23 anonim ***** válasza:
91%
Hülye vagy fiam, egyes, ülj le!! Hagyd már meg neki a jogot, hogy eldönthesse, neki mi a jó, mi az érdeke, rendben???? Nekem nem ilyen súlyos, ennél sokkal enyhébb dolgok miatt is vörös köd száll az agyamra, ha más akarja megmondani és eldönteni, mit tegyek, mi az érdekem......
2014. okt. 23. 14:07
 23/23 anonim ***** válasza:
94%
Ez nem az ő érdeke, ez mártírkodás és önzőség. Jó úton haladsz, hogy ilyen mártír szent öregasszony legyen belőled mint az én anyámból is. Az apának joga van a gyerekéhez. Mindenki azon sír, hogy nem érdekli a férfit a kisbaba, te meg erőval akarod távoltartani? Nagyon gyerek vagy még. Amúgy meg szerintem akár pert is indíthat ha máshogy nem tud a gyerek közelébe férkőzni, úgyhogy feleslegesen erőlködsz.
2014. okt. 23. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!