Hogyan értessem meg vele, hogy a baba nem az övé és ne keressen? Miért nem érti meg, hogy ez az ő érdeke is?
Én 18 éves vagyok, a (volt) barátom 20 éves.
10 hetes terhes vagyok, de szakítottam Vele és azt mondtam, hogy nem az övé a baba. Ezt azért tettem, mert nem szeretném, ha miattam adná fel a jövőjét...
Most még egyetemre jár, azután pedig átveszi az apjától a vállalkozásokat, szóval sikeres élet lesz. Nem szeretném ezt tönkretenni.
Viszont nem hagy minket, állítja, hogy én képtelen lennék arra, hogy mással legyek (ami igaz is) és hogy mondjam meg, miért csinálom ezt.
Hazarepültem Magyarországra, anyukámhoz egy kicsit és azóta is hívogat.
4 és fél évet voltunk együtt, nagyon jó volt a kapcsolatunk és még mindig szeretem, de az ő érdekében döntöttem így.
Ha ezt gondolod, hogy nem fér bele a baba, akkor miért nem védekeztetek? Ha szerinte belefér, akkor te milyen jogon fosztod meg az apjától a kicsit?
Azt hiszed, hogy az ő érdekében döntöttél?
És ha anyukád elveszi tőled a gyereket, mert azt mondja, neked még tanulnod kell, és majd ő felneveli a gyereket? Mert az az érdeked, hogy 18 évesen tanulj, ne gyereket nevelj.
Szóval a bulizós életét (ami pár éven belül véget érő korszak lenne) nem akarod elvenni tőle, helyette elveszed a gyerekét, ami egy életre szóló korszak.
Gratulálok, 18 évesen annyi eszed van, mint egy palacsintasütőnek.
A gondolkozásod alapján sajnos még te is gyerek vagy, korán jött ez a baba.
Te most itt mindenkire gondoltál, csak a gyerekedre nem.
Nem foszthatod meg az apjától!
Ha úgy érzed, az apja nem képes a családfő szerepre, nem akarod, hogy egy család legyetek, akkor mondd ezt. De attól még a gyerek életében részt vállalhat, ha nem is éltek majd együtt.
Ez nagy önzőség.
De majd ga sikeres lesz akkor a gyerektartás jól fog jönni mi?
"Most még egyetemre jár, azután pedig átveszi az apjától a vállalkozásokat..."
...amiket a közös gyereketek örökölne!
De te megakarod fosztani már előre, a biztos jövőtől!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!