Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja, hogy én már...

Miért zavarja, hogy én már másként élek?!

Figyelt kérdés

Szegény családból származom.Mindig használt,turis,piaci és kínai ruháim,cipőim voltak.Soha semmi szép,drága és márkás.

Felnőttem,jó munkám,férjem,gyerekem van.

Jól élünk,szép fizetésünk van.Csak és kizárólag márkás és drága,jó minőségű ruhát,cipőt,táskát stb. veszek.

Anyukám néha eljön velünk vásárolni,hogy addig is figyeljen a lányunkra.Láttam mennyit fizettem a lányom ruháiért.

Teljesen kiakadt és nem érti miért költök ennyit.

Meg,ha ajándékot hoz,amit sose kérünk,hisz mindenünk megvan,az is valami kínai ruha,kabát valami a gyereknek,amit sose adok rá.

A minap is meghívtam ebédelni.Beültünk egy jó kis étterembe,na ő ott is csak puffogott,hogy ne ezt igyuk,ne azt együk,mert baromi drága.De,ha én (mi) megtehetjük,akkor őt miért zavarja mindez?

Szerintetek?Ti,hogy állnátok ehhez a helyzethez?

27/N

2014. okt. 21. 21:33
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
96%

Kedves Kérdező!

Én már elég öreg vagyok, és sok mindent tapasztaltam az életben.

Most nagyon sokat kerestek, de nem biztos, hogy ez mindig így lesz. Jöhet egy betegség, baleset, amikor már nem lesz ennyi jövedelmetek. (Remélem, nem így lesz). Vagy a gazdasági helyzet romlik meg nagyon.Akkor mi lesz veletek, főleg a kislányoddal? Ha hozzászoktatod a luxushoz, akkor arról nem tud majd lemondani, és éppen olyan elégedetlen lesz, mint te voltál.

Az életben semmi nem biztos.

A márkás cuccok többsége is Kínában készül és nem biztos, hogy jobb a nem márkásnál.

Most te átestél a lő túlsó oldalára. Drága holmit veszek, mert megtehetem. Amivel nincs is baj, mert ez a te dolgod.

De gondoltál már arra, hogy csak azért költöd a pénzedet, hogy kompenzáld a gyerekkori nincstelenséget?

2014. okt. 22. 07:17
 22/24 anonim ***** válasza:
93%
Elhiszem, hogy a benned maradt gyerekkori emlékek és kisebbségi komplexus miatt (amiket egyébként ki kellene kezelni) csak a méregdrága a jó, de egy kicsit gondolj már az anyukádra is, Kérdező! Szerinted neki, hogy esik, hogy ő igenis vesz az unokájának egy kabátot, ami az ő fizetéséhez/nyugdíjához képest drága, te meg, ha nem is előtte de undorodva eldobod, mert kínai, és azt rá nem adom a gyerekre! Szerinted ő ezt nem látja? Neki valószínűleg ebből a rongyrázásból van elege, meg abból, hogy milyen anyagias lett a lánya, és még az is előfordulhat, hogy fél attól, hogy ilyen normákat adsz át a lányodnak. Én a helyében ettől rettegnék a legjobban.
2014. okt. 22. 07:20
 23/24 anonim ***** válasza:
64%
Én írtam,hogy én is ugyanebben a helyzetben vagyok.én megértelek,kérdező,tényleg jobb egy Cavallival vagy Armanival mászkálni,mint egy kínai táskával.ezeknek a táskáknak lelke van:)) azért tegyük hozzá,hogy ezek se mindig jobb minőségűek,mint a sima táskák.de aki nincs ebben benne,annak úgyis úgy tűnhet,hogy hülyeségre adod ki a pénzt.én sosem foglalkoztam vele,ki mit mond,de ha az anyukámat zavarná ez,akkor én inkább valami jó kisvendéglőbe vinném,ahol nem olyan borsosak az árak.sőt én azokat kifejezetten szeretem,sokkal jobbakat lehet enni,mint a puccos helyeken:)és hidd el,kérdező,a gyereknek semmi baja nem lesz a kínai ruháktól, ők még egyáltalán nem nézik ezt:)szoval csak azt akartam mondani,hogy élvezd a pénzt,mert azért van,de ne hagyd,hogy nézeteltéréseket okozzon közötted és anyukád között.
2014. okt. 22. 07:24
 24/24 anonim válasza:
41%
De ki nem állom az ilyen felfogású embereket, mint te. :)
2015. jan. 1. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!