Anyut zavarja, hogy kívánjuk egymást a barátommal? 17L Esetleg szexelni is akarunk egyszer? hogy mondhat ilyeneket?
Sziasztok! 17 éves lány vagyok. Összejöttem egy 22 éves fiúval. Nagyon szeretem, bár még friss (5 hónapos) a kapcsolatunk, boldog vagyok vele , bár sokak szerint én 'szép vagyok hozzá' ez nem igaz, nem érdekel. Annyira kedves a mosolya az eleje óta, hogy belészerettem , a grimasza, a vonásai. Na mind1. Apa nem ellenzi a kapcsolatot, évek óta ismeri a fiút. A fiú rendőr, apukám pedig rendőr-százados, egy helyen dolgoznak, mielőtt valaki azt gondolná, a fiú nem beosztottja apámnak, semmi előnye nem származik a munkahelyén a kettőnk kapcsolatából.
Ő az első igazi szerelmem és egy angyal. Megad nekem mindent, mindig kedveskedik, apró ajándékokkal, ékszerekkel, virágokkal, tudom nem eza lényeg de csak jól esik és nem izgat hogy a barátnőimnek nem jön be. Tudom, benne van a pakliba ,hogy egyszer vége, de ha most boldog vagyok?!
Tehát mint írtam, ő az első...és ő az első, aki úgy érhetett hozzám mint nőhöz.. És én elmondtam anyának mindent és kiakadt, hiába mondtam, hogy szex még nem volt, rám ordította h biztosan 'lesz*ptam' meg ilyenek (ez nem igaz)
Persze, kíván engem, én is őt, de érezteti,hogy képes várni rám. Mi a baj ezzel? Miért mond anya olyanokat h 'ne kívángasson meg ne nyúlkáljon hozzád mert a k.vák csinálják ez'? Most persze hogy kívánjuk egymást, olyan rossz, h anya így áll hozzá. Mit tegyek? 2 hónap múlva 18 leszek. Anya pasik terén olyan szigorú, minden mást enged (buli, smink) 15-16 éves korom óta de a pasi-szex téma. Áhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!