Van olyan akinek a szülei segítettek anyagilag kezdetben, mikor elköltözött?
Figyelt kérdés
2014. okt. 19. 11:19
11/15 anonim válasza:
Én egyetemistaként mentem férjhez. Az esküvő előtt szó volt róla, hogy az esküvő után támogatni fognak az egyetem végéig, de a férjem már végzett és dolgozik, és én is dolgozom félállásban, meg amúgy sem élünk nagy lábon, így nem volt szükségünk segítségre. Mondjuk a háztartásunk felszerelésében - mondván, hogy erről nekik kellett volna gondoskodni már korábban - segítenek.
12/15 anonim válasza:
16 éves korom óta nem velük élek,a rám kapott családi pótlékot is fogóval kellett kihúzni belőlük,tesómnak meg még a mai napig odaadnak 50-60-70ezret.
De ő kolis.
pár havonta hazatolja a képét 2-3 napra.
13/15 anonim válasza:
Akinek segítettek volna a szülei, ha megtehetik, az 100-ra van pontozva.
Akinek segít, mert megteheti, az sokkal lejjebb.
???
14/15 anonim válasza:
Nekünk a mai napig segítenek szüleim és anyósomék is. Nem pénzt kapunk (de ha megszorulnánk biztos, hogy inkább meghúznák magukat, de azt is adnának), hanem pl. zöldséget a kertből, befőtteket, ebédet csomagolnak stb. Nem azért mert rászorulnánk, hanem mert szeretnek adni. Nálunk még nagymamám élt, Ő is ugyan úgy adott, hiába mondtuk neki, hogy ne költsön ránk, mert mi jobban állunk anyagilag. Viszont ez oda-vissza működik, mi is ugrunk és segítünk, ha bármelyik szülőnek, testvérnek segítségre van szüksége. Szerintem azért család a család, hogy segítsék egymást. Lehet most mi kapunk többet, de ha szüleink szorulnak majd segítségre, akár anyagilag, akár másban, biztos hogy mi is megteszünk mindent.
15/15 anonim válasza:
Felhaborítónak tartom, hogy válaszoltam a kérdésre és lepontoztak...
Leírtam, hogy igen, hgy mennyiben, mennyi ideig és miért volt arra szükség.
Amint lediplomáztam mentem meg a diákjogviszonyommal dolozni, amíg nem talaltam rendes állást..ennyi..
Segítették az indulásomat, ahogyan a tesóm 25 évesen is otthonlakik, őt ezzel segítik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!