Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiatalabb 20-on,30-as nők...

Fiatalabb 20-on,30-as nők akik házasok. Titeket nem szokott anyátok, anyósotok kritizálni a háztartásotok miatt?

Figyelt kérdés
Szerintem gyerek mellett is nagyon szépen rendben tartom a lakást,szinte mindig rend van,takarítok hetente egy nagyobbat,illetve az apró-cseprő dolgokat is elvégzem naponta mindig.Anyukámnak viszont mindig van valami kellemetlen megjegyzése amivel engem szinte rossz háziasszonynak minősít le.Ez máshol is van így?
2014. okt. 18. 13:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Anyukám néha megjegyzi, hogy túl sokat takarítok (heti 2x), de ezen nem akadok fenn, mert ő meg nagyon keveset, szóval: ahány ház, annyi szokás.

Anyósom szerint jó háziasszony vagyok. Ő csak főzni akar megtanítani úgy, hogy már tudok főzni. Persze, néha mond jó praktikákat, de a nagy távolság miatt sok mindent máshogy készítünk és ő szentül hiszi, hogy csak az övé a finom, az enyém meg nem. De már ő is kezd megenyhülni.

2014. okt. 18. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd kérdező ... én már teljesen kész vagyok -.- ... :D . Anyu éppen itt van nálunk 2 hétig ,munkájából kifolyólag ,férjem külföldön dolgozik . Anyu MINDENBE (!!!) beleszól ,semmi nem jó ,mindent kritizál ,éppúgy engem ,mint a lányomat is .Persze vannak napok mikor szélcsend van ,de hamar össze tudunk zördülni . 33/N
2014. okt. 18. 16:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem. Anyukám beszólogatós, de nem egy városban élünk, ha meg nálunk vendégeskedik, akkor inkább nekem örül, és nem a háztartással foglalkozik (a mosogatásról nem lehet lebeszélni soha, de ráhagyom, ha egyszer "muszáj" neki :D).

Anyósommal még együtt élünk, de ő finoman szólva is sokkal rendetlenebb nálam, úgyhogy hálás, amiért rendben tartom a (nem pici) házat, és nemhogy nem kritizál, hanem ilyen-olyan indokkal inkább lelép néha itthonról, mert tudja, hogy azalatt én kitakarítok :)

2014. okt. 18. 16:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Ó, hát persze, és nem csak a háztartás miatt... De már nem vág földhöz, volt időm megszokni, mert sose voltam elég jó neki.
2014. okt. 18. 21:50
 15/18 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Mi bajotok velem? :)
2014. okt. 18. 22:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem se anyukám, se anyósom nem kritizált még soha. Mindketten megjegyezték, hogy szép rend és tisztaság van, minta háziasszony vagyok. Ugyanez volt a véleménye a sógornőimnek is.
2014. okt. 18. 22:59
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves hármas!

Szerintem minden fiatal nő ilyen anyósról álmodik, mint Te! :)Az enyém is ilyen tündér és jóindulatú.

2014. okt. 18. 23:01
 18/18 anonim ***** válasza:

mi messzire költöztünk mindenkitől:D

Így béke van,előtte anyuékhoz közel laktunk,háát elég gyakoriak voltak a veszekedések..ő nagyon szeret kritizálni és önmagát magasztalni,én meg már kezdem ezt megszokni..(legdurvább:karácsonyi vacsi,mindenórás terhesen,igyekeztem a legjobbat kihozni mindenből,a kajára annyit mondott"ehető",ő összedobott egy szószt a pulykához,na,azt az egekig magasztalta..)

Anyósom nagyon sokat fejlesztette magát az elmúlt években,és ő is olyan lenne,mint anyám,de már belátta a hibáit és nagyon ügyesen tesz ellenük..és nem szól bele az életünkbe..meg persze ő is jó messze lakik...:)

2014. okt. 18. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!