Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek engednék, hogy...

Szerintetek engednék, hogy itt aludjon ennyi idő után? Mit mondhatnék majd?

Figyelt kérdés

A barátommal augusztus óta együtt vagyunk, Anya tudja, hogy már le is feküdtem vele (gyógyszert szedek).

Múlt héten 2 éjszakát a barátoméknál aludtam, de anyáék nem voltak itthon, lehet, ezért is mentek bele.

Azt viszont nem tudom, hogy amúgy itt alhatna-e, vagy én alhatnék-e náluk. Elég jó lenne, meg pl. a legjobb barátnőmék hétköznap is együtt alszanak néha.

Rákérdezzek, vagy ne?

Tudom, hogy túlparázom, de mindennel így vagyok, problémát csinálok a semmiből.

(Én 16 éves vagyok, a barátom 17)

2014. okt. 17. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Azért kicsit elgondolkozhatnál, pár hónap ismertség után lefekszel valakivel,a nemi betegségektől látom nem tartasz, és az sem zavar a fogamzásgátló mennyire káros a fiatal szervezetnek. Ezek után a legkisebb problémám anyaként az lenne, hogy együtt is akatok aludni...

Hétköznap egyébként biztos nem engedném szülőként, de a te szüleid, te ismered, ha az egészséged nem érdekli őket, lehet ez se fogja.

2014. okt. 17. 20:14
 12/19 A kérdező kommentje:

A fiút 10 éve ismerem/ismerjük (a szülei jóban vannak az én szüleimmel, Apa az ő apukájának a cégének az ügyvédje), Szilveszter óta van közöttünk több, mint barátság (ergo nem volt senkivel azóta).

Tudom, hogy sokan ellene vannak a fogamzásgátlónak. De nekem hatalmas segítség, hogy amióta szedem, nem marad ki hetekre/hónapokra a menzeszem, nem fekszem napokig a fájdalom miatt, amikor megjön és még sorolhatnám.

Anya nővére gyógyszerész, szóval Ő eléggé otthon van a témában.

p.zoltan9090

Ha használható választ nem vagy képes írni, minek válaszolsz?

2014. okt. 17. 20:23
 13/19 anonim ***** válasza:
47%

#11, gondolom a fogamzásgátló nem a kínai piacról van, hanem nőgyógyász írta fel, a Kérdező vizsgálata után... de hát hiába, láthatóan valakiknek mindig távgyógyászat szinten is megy a dolog, ők jobban tudják, hogy "az ártalmas neked" mint a nőgyógyász aki megvizsgálta...

Kérdező, nekem a kiírt kérdésből a történet minden szereplője teljesen normálisnak tűnik, tehát ti is mega szüleid is, kétlem, hogy ne tudnátok megbeszélni egymással a továbbiakat és megegyezni valamiben. Szerintem nincs min paráznod, nyugodtan vezesd elő a témát egy alkalmas pillanatban...

Én, amíg láthatóan megteszed a kötelességeid, különösebben biztos nem korlátoználak a jogaidban se:)

2014. okt. 17. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
#12, te minősítgetted a Kérdezőt, és nem ő téged... na erről ennyit.
2014. okt. 17. 20:46
 15/19 anonim ***** válasza:
24%

A fogamzásgátló mindenkinek káros, nemcsak a kérdezőnek, de persze mindenki úgy teszi tönkre az egészségét ahogy akarja. De kérdező, ha már szeded, legalább azt tudhatnád, hogy nem azért jön meg pontosan, mert hűh de fasza a gyógyszer, hanem azért, mert konkrétan megszünteti a menstruációd és helyette megvonásos vérzésed van csak.

Ha már valaki a szexuális élethez nagylány legalább arra is vegye a fáradtságot, hogy utána olvas mit szed be.

2014. okt. 17. 21:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem a fogamzásgátlóról szól a kérdésem.:)
2014. okt. 17. 21:22
 17/19 anonim ***** válasza:
4%

"11.-es vagyok, nem 8.-os."

:)))))

Ez nagyon ari. Amíg azzal hárítasz, hogy hányadikos vagy, addig az egész kicsit vicces.

Csak azért, mert mostanában minden filmben meg sorozatban felnőtteset játszanak a gimisek, nem engedném meg.

2014. okt. 18. 01:56
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
a fogamzásgátló tönkre tehet egy életre. Valóban nem tesz jót. De szíved joga. :) Több száz fogamzásgátló módszer létezik még.
2014. okt. 18. 03:32
 19/19 anonim ***** válasza:
79%
... jó, hogy már mindjárt nem több ezer... na mindegy, Kérdező, ne foglalkozz vele, ha most arról írnál ki kérdést, hogy "tizenhat évesen terhes lettem" akkor meg azzal szekálnának, hogy miért nem szedtél fogamzásgátlót, vagy miért nem védekeztetek két sőt háromféleképp...
2014. okt. 18. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!