Szerintetek engednék, hogy itt aludjon ennyi idő után? Mit mondhatnék majd?
A barátommal augusztus óta együtt vagyunk, Anya tudja, hogy már le is feküdtem vele (gyógyszert szedek).
Múlt héten 2 éjszakát a barátoméknál aludtam, de anyáék nem voltak itthon, lehet, ezért is mentek bele.
Azt viszont nem tudom, hogy amúgy itt alhatna-e, vagy én alhatnék-e náluk. Elég jó lenne, meg pl. a legjobb barátnőmék hétköznap is együtt alszanak néha.
Rákérdezzek, vagy ne?
Tudom, hogy túlparázom, de mindennel így vagyok, problémát csinálok a semmiből.
(Én 16 éves vagyok, a barátom 17)
Azért kicsit elgondolkozhatnál, pár hónap ismertség után lefekszel valakivel,a nemi betegségektől látom nem tartasz, és az sem zavar a fogamzásgátló mennyire káros a fiatal szervezetnek. Ezek után a legkisebb problémám anyaként az lenne, hogy együtt is akatok aludni...
Hétköznap egyébként biztos nem engedném szülőként, de a te szüleid, te ismered, ha az egészséged nem érdekli őket, lehet ez se fogja.
A fiút 10 éve ismerem/ismerjük (a szülei jóban vannak az én szüleimmel, Apa az ő apukájának a cégének az ügyvédje), Szilveszter óta van közöttünk több, mint barátság (ergo nem volt senkivel azóta).
Tudom, hogy sokan ellene vannak a fogamzásgátlónak. De nekem hatalmas segítség, hogy amióta szedem, nem marad ki hetekre/hónapokra a menzeszem, nem fekszem napokig a fájdalom miatt, amikor megjön és még sorolhatnám.
Anya nővére gyógyszerész, szóval Ő eléggé otthon van a témában.
p.zoltan9090
Ha használható választ nem vagy képes írni, minek válaszolsz?
#11, gondolom a fogamzásgátló nem a kínai piacról van, hanem nőgyógyász írta fel, a Kérdező vizsgálata után... de hát hiába, láthatóan valakiknek mindig távgyógyászat szinten is megy a dolog, ők jobban tudják, hogy "az ártalmas neked" mint a nőgyógyász aki megvizsgálta...
Kérdező, nekem a kiírt kérdésből a történet minden szereplője teljesen normálisnak tűnik, tehát ti is mega szüleid is, kétlem, hogy ne tudnátok megbeszélni egymással a továbbiakat és megegyezni valamiben. Szerintem nincs min paráznod, nyugodtan vezesd elő a témát egy alkalmas pillanatban...
Én, amíg láthatóan megteszed a kötelességeid, különösebben biztos nem korlátoználak a jogaidban se:)
A fogamzásgátló mindenkinek káros, nemcsak a kérdezőnek, de persze mindenki úgy teszi tönkre az egészségét ahogy akarja. De kérdező, ha már szeded, legalább azt tudhatnád, hogy nem azért jön meg pontosan, mert hűh de fasza a gyógyszer, hanem azért, mert konkrétan megszünteti a menstruációd és helyette megvonásos vérzésed van csak.
Ha már valaki a szexuális élethez nagylány legalább arra is vegye a fáradtságot, hogy utána olvas mit szed be.
"11.-es vagyok, nem 8.-os."
:)))))
Ez nagyon ari. Amíg azzal hárítasz, hogy hányadikos vagy, addig az egész kicsit vicces.
Csak azért, mert mostanában minden filmben meg sorozatban felnőtteset játszanak a gimisek, nem engedném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!