Nem engednek a szüleim elköltözni, és én sem vagyok képes megtenni, na most?
amíg nem vagy bátor, addig meg is érdemled
szedd össze magad, vagy maradj ahol vagy
első.. én is valahol itt leragadtam
második: 20
most tanulsz?
van önálló bankszámlád?
20 évesen még nem szoktak elköltözni a diákok.
a barátod miért is sír? tudtok találkozni, csak nem vagytok összeköltözve?
Kamu... 500 k-hoz nem kell nyerni a lottón, a diplomaták nem annyit keresnek mellesleg.
Folyékonyan beszél, és nem folyamatosan. Borzasztó a helyesírásod, és az elit gyerekekét messze alulmúlja a szókincsed és kifejezésmódod.
Egy unatkozó tini vagy, nem több. :)
olvassátok már el, hogy az 500 ezret azt mire írta.
azt írta, hogy a szülei akkor fogadnák el a barátját, ha a barátja szülei diplomaták lennének, és a havi fizetésük 500 ezer per fő lenne.
a nővéréről annyit írt, hogy diplomata, és a fizetéséről nem írt semmit.
függetlenül attól, hogy ez most kamu-e vagy sem, ti sem értitek a szöveget a saját anyanyelveteken, és ti akarjátok eldönteni, hogy járt-e elit iskolába a kérdező vagy sem.
9
Nem a szövegértéssel van baj hanem a megfogalmazással. Az egész történetben folyamatosan ugrál,kis és nagybetűket felváltva használja de közben írásjeleket nem tesz és az egész írása egy katyvasz. Én abból gondolom hogy nem járt sose elit suliba mert aki járt annak nem ilyen a szövegkörnyezete. Ez egy kusza semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!