Mit tennétek ha kiderülne, hogy meleg a fiatok/lányotok?
Amúgy nem tudom én hogy állnék család elé; leszbikus vagyok és már van is akihez kötődök és lesz is belőle kapcsolat. Anyám elfogadná, azt tudom; ő mindent elfogad, mert bármilyen vagyok is szeret.
Viszont család többi tagja, amikor sejteni kezdték bepánikoltak és "Ugye nem leszbikus?!?!?!" beszélgetések zajlottak le egymás között és látva, mennyire megijeszti őket ez a téma, sosem merném nekik elmondani... Vagyis nem tudnám úgy elmondani, hogy meg is értsenek és el is fogadják.
Semmit se tennék a lányom a mindenem,ha meleg akkor meleg,csak boldog legyen és egészséges.
Azt viszont nagyon remélném,hogy tervez a párjával majdan örökbe fogadni,mert önzőség meg melegség ide vagy oda,unokát azért én is szeretnék.
Utolsónak: nyugi, mi is akarunk gyereket, de nagyon nem egyszerű dolog. (igaz én fiú vagyok)
Anyámnak lassan egy éle bújtam elő, előző februárban. Öt nem zavarja (elolvastam egy beszélgetését tableten) viszont érdekes egy téma ha az embernek 3 bátya is még hátra van. Sok szülő a média által mutogatott általam dísz-búziknak hívott személyeket ismeri mert hát nem kevés hülye melke is van szó mi szó és nem azt akivel vagy akikkel szembe mennek az utcán csak épp nem tudják higgy fülig szerelmesek valakibe a saját nemükböl
Szerintem a lehetö legjobban kezeled ezt a dolgot. Minden szülönek így kellene hozzáállnia ehhez a kérdéshez, legalábbis aki szereti a gyerekét. Söt kötelezö jelleggel tanítani kellene a példádat, különösen homofób szülöknek.
A környezeteddel, meg egyáltalán ne foglalkozz, ha ennyire homofóbok. Mégiscsak a gyerek, és az ö boldogsága kell, legyen a legfontosabb egy szülö számára, nem pedig mások véleménye. És nagyon jó tudni, hogy ilyen elfogadó, és megértö szülök is vannak a világon. Csak így tovább. És továbbra is szeresd nagyon a fiadat és a párját, és támogasd mindenben öket, amiben csak tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!