Egyedül elek 17 evesen Mit gondoltok?
" az anya hivatalos lakcíme továbbra is a régi volt, nehéz lett volna bizonyítani, hogy egyedül él."
Azért ha ez egy tanár fülébe jut, a családgondozó még délután kimegy, és elég egyértelmű hogy ki lakik ott.
Kérdező, nem lehet belőle semmi bajod, 16 éves kortól a szülő (vagy a gyámhatóság) beleegyezésével nyugodtan élhetsz egyedül, teljesen törvényes. (hogy aztán egy tanárnak erről nincs gőze se, és elkezd prüntyögni, az megeshet... de ügy nem lesz belőle)
Mellesleg én is egyedül éltem 17,5 éves koromtól, és ebből legfeljebb ilyen vicces jelenetek születtek - nem csináltam titkot belőle - amikor pl gimi 4.-ben az ofö üldözött valami hülye igazolatlan óra miatt, én meg visszakérdeztem, hogy itt igazoljam le, vagy este otthon, és holnapra hozzam? :))) Erre javasolta, hogy húzzak a fenébe, és beírta igazoltnak:))) Mondjuk magánvéleményem szerint az a tanár se egészen százas, aki képes valami különös komoly ok nélkül (bukásra áll, komoly, agresszív magatartási problémák, stb) ezen szívózni egy 17 évessel csakmertazért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!